Арахамія про «договорняки»: Якщо нагинатимуть з Києва, «тра*немо їх як слід»

14:09, 21.11.2019
Арахамія про «договорняки»: Якщо нагинатимуть з Києва, «тра*немо їх як слід»

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія закликав народних депутатів "Слуги народу", які їздять у регіони, збирати інформацію та доповідати фракції про "договорняки" з Києвом, і звертатися в правоохоронні органи.

 

Про це він сказав на брифінгу фракції 21 листопада.

 

 "Я приїжджаю в Миколаїв, зустрічаюсь в очільника ОДА на нараді з силовиками і кажу: якщо хтось вам з Києва буде дзвонити і казати, туди не ходи, це не роби, це не розслідуй, телефонуйте особисто мені, і ми їх трахнемо як слід...Ця феодальна країна, де місцеві князьки кажуть, ми в Києві домовились, занесли комусь і нас не можна чіпати – цього вже не буде. Тому я кажу, всі депутати, які їздять в регіони, повинні цю інформацію збирати, приїзжати і доповідати. Навіть якщо це не їхні повноваження, хай пишуть запити в правоохоронні органи", - сказав Арахамія.

 

Нагадаємо,  12 листопада Арахамія висловив своє ставлення до виключення нардепів з фракції за неголосування: "Краще всередині трахатись щодо всіх можливих питань, але в кінці виходити в зал і голосувати, ніж зараз відрізати всіх, хто проти, і залишити бутікову фракцію в 180 осіб, а потім бігати і думати, де взяти ще 46 голосів".

 

Як повідомляла УМ, 18 листопада нардеп Антон Поляков, якого виключили із фракції "Слуга народу", опублікував аудіо на якому депутат із Кривого Рогу Юрій Корявченков ("Юзік") нібито "вчив" криворізьких правоохоронців, як "вирішувати питання".

 

Сам Корявченков пояснив НВ, що на зустрічі депутатів з новопризначеним керівником поліції Кривого Рогу Сергієм Лукашовим у вересні просив повернути довіру криворіжців до поліції.

 

Він запевнив, що не впливав на призначення у правоохоронні органи Кривого Рогу.

 

Раніше 21 листопада Арахамія сказав, що у плівках, де фігурує Корявченков, не почув нічого поганого, а нардеп просто хоче навести порядок у Кривому Розі.