Будівлю Офісу президента обклеїли портретами загиблих воїнів (Відео)

19:32, 14.10.2019
Будівлю Офісу президента обклеїли портретами загиблих воїнів (Відео)

Учасники акції "Ні капітуляції" після віче на Майдані Незалежності прийшли до Офісу президента на Банковій.

 

Про це повідомляє Радіо Свобода.

 

Учасники наклеїли на будівлю Офісу президента наклейки, зокрема "Ні капітуляції", "Крим – це Україна", "Донбас – це Україна", "Ні формулі Штайнмаєра", "Богдана у відставку".

 

Люди вигукують "Зелю геть!", "Зелю у відставку", "Одна єдина соборна Україна", "Ні капітуляції".

 

 

Представники Правого сектора під час маршу УПА підійшла на Банкову до Офісу президента і обклеїли портретами загиблих воїнів АТО парадний вхід. 

 

Безпосередньо вхід в будівлю Офісу президента охороняли 6 поліцейських.

 

Як повідомляла УМ, учасники акції "Ні капітуляції" вимагають відставки глави ОПУ Андрія Богдана.

 

Ввечері 1 жовтня президент України Володимир Зеленський повідомив, що делегація України погодила "формулу Штайнмаєра" під час зустрічі Контактної групи у Мінську. Зеленський заявив, що її не слід боятися.

 
 
Також на переговорах у Мінську було досягнуто домовленостей про початок розведення сил у Петрівському та Золотому на Луганщині. "Хочу заспокоїти місцеве населення. Я особисто гарантую, що ви будете захищені і відвід військових ніяк не вплине на вашу безпеку", - пообіцяв президент.
 
 
Нещодавно прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявляє, що Кремль має певний вплив на бойовиків на Донбасі, але гарантувати відведення військ не може.
 
 
 
 
 
 
 
 
Тим часом мешканці Золотого-4 ухвалили звернення до президента Зеленського, у якому вимагають скасувати розведення військ.