Коломойський прилетів до України із співвласником «Кварталу»

15:02, 16.05.2019
Коломойський прилетів до України із співвласником «Кварталу»

Тімур Міндіч (справа) та бізнесмен групи "Приват" Михайло Кіперман виходять з будівлі в місті Герцлія, де розташований офіс Ігоря Коломойського (фото: "Схеми")

Олігарх Ігор Коломойський прилетів в Україну не один - компанію йому склали народний депутат від партії "Відродження" Андрій Шипко і співвласник "95 кварталу" Тімур Міндіч.
 
Про це повідомляють журналісти програми "Схеми: корупція в деталях" (спільний проект Радіо Свобода та телеканалу "UA:Перший").
 
Літак групи "Приват" з бортовим номером UR-PRT і з трьома пасажирами приземлився о 2:30 ночі 16 травня у Дніпрі.
 
"Схеми" нагадують, що напередодні другого туру виборів президента України Міндіч і Шипко неодноразово відвідували офіс Ігоря Коломойського в Ізраїлі.
 
​Як відомо, Міндіч є соратником Коломойського, він має частку в наближених до нього медіаструктурах. Також Міндіч є співвласником "Студії Квартал-95".
 
Сам Коломойський є власником телеканалу "1+1", який під час виборчої кампанії активно підтримував кандидата в президенти Володимира Зеленського.
 
Як повідомляла "УМ", олігарх Ігор Коломойський прилетів до України з Ізраїлю. Він не був в Україні з червня 2017 року.
 
Зазначимо, Ігор Коломойський заявляв, що повернеться до України після оголошення офіційних результатів виборів. Пізніше він заявив, що приїде після інавгурації.
 
При цьому він заперечує, що новообраний президент Володимир Зеленський є його "маріонеткою", але каже, що протягом року давав йому кілька порад.
 
Як повідомляла "УМ", кандидата в президенти Володимира Зеленського з олігархом Ігорем Коломойським пов'язує щонайменше три факти.
 
 
Нещодавно Ігор Коломойський отримав скандал через свої слова про те, що на Донбасі - громадянський конфлікт.