Ігор Коломойський зібрався до України після офіційних результатів виборів

17:10, 29.04.2019
Ігор Коломойський зібрався до України після офіційних результатів виборів

Ігор Коломойський (фото: "Апостроф")

Український бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що допомагав Володимиру Зеленському - переможцю виборів президента України - порадами і готовий продовжувати це робити.
 
Олігарх збирається повернутися до України після офіційного оголошення результатів виборів.
 
Як повідомляє російська служба "Радіо Свобода", Коломойський дав інтерв’ю російському телеканалу НТВ, де зазначив, що його поради Зеленському не були "масовим явищем", і за останні півроку він давав їх шоумену "один-два рази".
 
Коломойський готовий й надалі "іноді консультувати" майбутнього президента України, але при цьому каже, що не шукає місця в його команді.
 
Коломойський також заявив, що після офіційного оголошення результатів виборів (воно очікується у вівторок, 30 квітня) повернеться до України.
 
Зауважимо, після ІІ туру виборів чинний президент Петро Порошенко попередив, що з Ігорем Коломойським планують розрахуватися "Приватбанком".
 
Як відомо, 18 квітня, перед ІІ туром виборів, Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського щодо неправомірності націоналізації "Приватбанку", хоча цей самий суд у вересні 2018 року підтвердив правомірність прийнятого Нацбанком рішення про віднесення "Приватбанку" до категорії неплатоспроможних.