Ідею з Тимошенко на дебатах Зеленський поцупив у депутата Чепиноги

07:44, 05.04.2019
Ідею з Тимошенко на дебатах Зеленський поцупив у депутата Чепиноги

Схоже, ідею запросити Юлію Тимошенко арбітром на дебатах кандидатів у президенти штаб Зеленського поцупив у відомого блогера Віталія Чепиноги.

Таку пропозицію Чепинога оприлюднив о 7 годині ранку 4 квітня на власній сторінці у Facebook.

"Я б модератором на дебати взяв Юлю... Бо, гулять так гулять... Вона, як ніхто інший, зацікавлена в тому, щоб показать країні "істінне ліцо" соіскатєлєй... Правда, я сумніваюсь, що вона на тих "дебатах" дасть їм хоч два слова вставить..", - написав Чепинога.

А вже о 6 вечора того ж дня Зеленський запросив Тимошенко бути "арбітром" на дебатах із Порошенком. 
 



Прикметно, що у 2005 році Віталій Чепинога був прес-секратерем прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. 

До того ж рішенню запросити на  дебати Юлії Тимошенко передували також пропозиція від відомого жартівника Сергія Притули, який оприлюднив гастрольний графік свого "Вар'яти-шоу" з "вікном" на 19 квітня.

Також прихильники Петра Порошенка активно вимагають запросити в "арбітри" ведучого Романа Скрипіна, який ефіром на каналі ATR по суті зірвав вихід в фінал Євробачення від України близнючок з Криму Анни та Марії Сліпченко.


У коментарях користувачі Facebook вже тролять штаб Зеленського. Одні пропонують Чепинозі вимагати винагороду за авторське право.

Інші, зокрема колега по парламенту з фракції БЮТ, просить його більше не підказувати кандидатові Зе. Мовляв, хай сам креативить. 

А дехто й собі справляється в дотепності. "Тепер з дебатів ми вийдемо з президентом Тимошенко... Думай, коли пишеш)))", - попросив Чепиногу один з його підписників.

 

Як повідомляла "УМ", у середу ввечері кандидат у президенти Володимир Зеленський записав зухвале відеозвернення, де вимагав дебатів з чинним президентом Петром Порошенком на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві замість студії Суспільне.ua, як того вимагає закон про вибори, а також здати аналізи на наркотики та алкоголь.

 

Президент Порошенко о 3:37 ранку четверга записав відео у відповідь, де погодився з умовою Зеленського щодо проведення дебатів на Олімпійському. "Стадіон, так стадіон", - сказав президент. При цьому він дав зрозуміти Зеленському, що настроєний на серйозну розмову про майбутнє України.

 

Також чинний президент закликав опонента разом здати аналізи в державній лабораторії НСК "Олімпійський" у п'ятницю, о 9:00, проте Володимир Зеленський обрав приватну лабораторію Євролаб, що належить його Андрію Пальчевському, який публічно висловлювався на його підтримку.

 

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Зеленський пішов у президенти всупереч дружині

 

Арбітром у "битві лабораторій" виступила в.о.мінстра охорони здоров'я Уляна Супрун, яка рекомендує звертатися за правдивими тестами на наркотики та алкоголь таки до фахівців антидопінгового центру олімпійського комітету, які працюють зі спортсменами.

Нагадаємо, за результатами першого туру виборів від 31 березня 2019 року Володимир Зеленський лидирує з результатом 30,24%, за нього віддали голоси 5 713 825 українців.

На другому місці за результатами підрахунку 100% бюлетенів чинний президент України Петро Порошенко, який набрав
15,95% або 3 014 538 голосів виборців.