Барабанщик гурту «Серцевий напад» Михайло «Майкл» Балахтар поліг у бою

17:38, 28.10.2023
Барабанщик гурту «Серцевий напад» Михайло «Майкл» Балахтар поліг у бою

Музикант Михайло «Майкл» Балахтар став на оборону країни з перших днів війни (facebook.com/SNBand.UA)

Учасник чернівецького поп-панк гурту "Серцевий напад" Михайло "Майкл" Балахтар, який з перших днів війни з російськими окупантами приєднався до оборони України, загинув у бою.

 

До 24 лютого 2022 року він був відомий як біт-мейкер та барабанщик, але після початку повномасштабного вторгнення Балахтар взяв участь у захисті своєї батьківщини. 


Як інформує Україна молода, про трагічну новину в Фейсбуці повідомили учасники "Серцевого нападу". 

 

Повідомляється, що у героя залишилися дружина та дитина.

 

«Від російської агресії загинув наш найталановитіший барабанщик Майкл. Дякуємо, Мішка, за весь твій вклад в розвиток українського панк-року!

 

Скільки ще фестивалів ми могли запалити драйвом і енергетикою. Нереальна втрата, з якою прийдеться жити.

Спочивай з миром, Мішань! Слава Герою!»,– написали музиканти.

 

Учасники відомого гурту зазначили, що воїн був "добрим, відкритим, іноді по-милому наївним, але цілеспрямованим і відданим".

 

 

Михайло "Майкл" Балахтар був одним з засновників "Серцевоно нападу" та виступав з друзями майже 20 років. На рахунку колектива три студійні альбоми.

 

Музиканти створили такі хіти, як "Субкультура", "Punk Girl", "Телефонуй", а також трек, присвячений боротьбі українських воїнів проти російських окупантів – "Go F*ck Yourself".

 

 

Як повідомляла УМ, у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України героїчно віддав своє життя івано-франківський музикант, активіст та пластун Андрій Чепіль. Він брав участь у бойових діях проти окупантів на запорізькому напрямку в складі 47-ої окремої бригади "Маґура".  Чепіль був головою Івано-Франківського осередку "Студентського братства" та членом Мальтійської служби допомоги.