Мисливець Анатолій Кульгейко підірвав себе разом з орками на Чернігівщині

17:44, 17.03.2022
Мисливець Анатолій Кульгейко підірвав себе разом з орками на Чернігівщині

Мисливець з Чернігівщини Анатолій Кульгейко героїчно загинув, підірвавши себе та орків гранатою. (Фото з відкритих джерел)

Керівник Ріпкинського районного товариства мисливців Анатолій Кульгейко з Чернігівщини загинув, підірвавши себе ручною гранатою разом з окупантами, які увірвалися у його будинок.


Як інформує Україна молода, про це написав на своїй сторінці в Фейсбуці колишній заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе.


Чоловік використав гранату після того, як окупанти зажадали від нього отримати списки мисливців, аби знати, в кого є зброя та розпочати репресії.

 

У відповідь на це чоловік підірвав себе і рашистів ручною гранатою. 


За даними Сакварелідзе, трагедія сталася 10 чи 11 березня. Ексчиновник додав, що мисливця уже поховали у Ріпках.


"...банда орків увірвалася в будинок ... Кульгейка Анатолія Івановича. Зажадали від нього списки мисливців, очевидно, - для подальших репресій. У відповідь Анатолій Іванович послав російський корабель нах*й і підірвав ручну гранату. Загинув сам і відправив у пекло кілька фашистів. Мокшани своїх 200-х і 300-х забрали...", - додав Сакварелідзе.


Нагадаємо, частина території Чернігівської області опинилася під контролем супротивника. 

 

Втім, захопити Чернігів загарбникам не вдається протягом трьох тижнів. 

 

Як повідомляла УМ, пілот винищувача МіГ-29 майор Євген Лисенко героїчно загинув у повітряному бою під Житомиром. У жорсткому протистоянні з двома російськими літаками український льотчик устиг збити один з них, але загинув від ворожих систем ППО…