Путін вперше визнав загрозу розпаду рф на московитів та уральців

15:06, 26.02.2023
Путін вперше визнав загрозу розпаду рф на московитів та уральців

путін нібито бідкається через можливий розвал російської колоніальної імперії. (kremlin.ru)

Господар Кремля, диктатор владімір путін вперше припустив, що російській федерації загрожує розпад на окремі частини, а росіяни можуть зникнути як народ.

 

Звісно ж, у таких намірах він звинувачує колективний Захід, який нібито зацікавлений у розпаді рф.

 

Як інформує Україна молода, про це путін сказав у інтерв'ю пропагандистському телеканалу «Россия-1» в неділю.

 

Зокрема, він вкотре поскаржився, що «Захід хоче розвалити росію, бо прийняти її в сім'ю цивілізованих народів можна тільки частинами».

 

Проте цього разу, на відміну від попередніх інтерв'ю, диктатор заявив про ймовірність «зникнення росіян як народу». Мовляв, це неодмінно станеться, якщо росія програє війну.

 

«Російський народ, якщо Заходу вдасться розвалити російську федерацію і встановити контроль над її осколками, може не зберегтися – будуть московити, уральці та інші», – трагічно заявив путін.

 

На його думку, постачання блоком НАТО зброї Україні можна вважати за участь у конфлікті, оскільки гроші за це країни-члени Альянсу не отримують.

 

«Вони поставляють в Україну зброю вартістю в десятки мільярдів доларів. І це ж і є участь у певному сенсі. Чому? Тому що це ж не просто військово-технічна співпраця, вони ж гроші за це не отримують? Не отримують гроші!», - обурюється президент терористичної держави.

 

При цьому глава Кремля вважає, що якщо Захід надає військову допомогу Україні, значить побічно причетний до "воєнних злочинів" української влади, бо з цієї зброї нібито обстрілюють Донецьк та іншу територію Донбасу.

 

Він також традиційно згадав про ядерну зброю, проте цього разу заявив, що росія «повинна враховувати ядерні сили не тільки США, а й усіх інших країн НАТО», не уточнивши, що це означає.

 

Разом з тим, путін заявив, що «рф є правонаступницею СРСР, проте потенціал має інший».

 

Нагадаємо, що останнім часом деякі російські пропагандисти змінили риторику і почали визнавати, що «дуже важко перемогти державу, яка отримує зовнішню підтримку, за допомогою невмотивованих сил росії, відсутності громадянського суспільства та сильного промивання мізків».

 

Аналітики ISW зазначають, що подібні заяви російських представників можуть свідчити про те, що путін намагатиметься представити катастрофічні військові невдачі росії як необхідний досвід, який вона використовуватиме для підготовки до «майбутньої агресії НАТО проти рф».

 

Як повідомляла «УМ», секретар РНБО України Олексій Данілов зазначив, що світу необхідно готуватися до розпаду росії, який відбуватиметься незалежно від їхнього бажання.

 

Тоді як президент України Володимир Зеленський заявив, що режим путіна впаде під ударами його теперішніх соратників: хижаки знайдуть причину вбити вбивцю.