Хижаки навколо путіна знайдуть причину загризти вбивцю - Зеленський

15:15, 25.02.2023
Хижаки навколо путіна знайдуть причину загризти вбивцю - Зеленський

Зеленський наголосив, що звертатися до росіян немає сенсу, вони аплодують, коли гинуть українці (Фото Офісу президента)

Президент України Володимир Зеленський заявив, що режим Путіна впаде під ударами його теперішніх соратників: хижаки знайдуть причину вбити вбивцю.

 

Як інформує Україна молода, про це він  казав у фільмі журналіста Дмитра Комарова про рік повномасштабного вторгнення.

 

На думку Зеленського, настане момент, коли крихкість режиму Путіна відчують всередині Росії.

 

"Тоді хижаки з'їдять хижака. Їм потрібна буде причина, вони згадають слова Зеленського, ще когось. Вони знайдуть причину вбити вбивцю", - сказав глава держави.

 

Також він заявив, що звертатися до населення РФ немає сенсу.

 

"На жаль, вони не чують, це стіна. А те, що після смерті наших людей вони аплодують, замість того, щоб плакати, це колосальна трагедія", - наголосив Зеленський.

 

Також гарант  у фільмі уперше показав, де саме живе з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, провів екскурсію своїм помешканням на Банковій, продемонстрував мілітарі-гардероб та фото, яке стоїть у нього на робочому столі. 

 

Як відомо, 24 лютого зранку президент одразу ж поїхав на Банкову. Пізніше до нього приїхала дружина та діти, яким було небезпечно залишатися вдома. Відтоді Зеленський живе в одній із кімнат АП. 

 

 

«У мене було те, в чому я їздив на фронт, у мене тут є маленький гардероб. Там однаковий одяг просто»,- зазначив Зеленський, який в перші дні повномасштабної війни змінив свій діловий костюм на одяг кольору хакі. 

 

На зауваження Комарова про те, що за рік війни Зеленський дуже змінився зовні, особливо очі, президент відповів: "Очам наказувати не можу, вже як є, так є". 
 

Як повідомляла УМ, у річницю повномасштабного вторгнення росії Президент Володимир Зеленський звернувся до українців і згадав як розпочалася війна 24 лютого 2022 року. Він запевнив, що ми переможемо, бо ми — Україна, а російські убивці понесуть покарання за свої злочини.