У Латвії «вшанували» Путіна вбитими у статую цвяхами

11:22, 25.02.2023
У Латвії  «вшанували» Путіна вбитими у статую цвяхами

У Ризі усі бажаючі забивають цвяхи у голову шкіряного диктатора путіна

З нагоди річниці вторгнення РФ в Україну напроти українського посольства в Ризі було встановлено оригінальний пам'ятник президенту країни-терористки путіну. Відтепер у Ризі кожен охочий може вбити цвях у статую російського диктатора.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці журналіст Олена Західна.

 

«Встановили кумедний пам'ятник пуйлу. Шкіряний, і кожен бажаючий може вбити в нього цвяхи. Вкотре радію за рашистських дипломатів. З новим ранком, друзі!», – написала вона, і показала відповідні фото. 

 

Поки що невідомо, чи сподабався такий «подарунок» самому Володимиру Путіну, але відбою від бажаючих вбити цвях у його «голову» – вистачає.

 

Не так давно мешканці села Белл Енд (Bell Еnd) в англійському графстві Вустершир теж встановили у центрі свого поселення статую Володимира Путіна з головою у формі пеніса. Напис на постаменті говорить «Bellend of the Year» що можна перекласти як «Залупа року».

 

Нагадаємо, будівлю «Кафе Москва», у східній частині Берліна, перейменували на «Кафе Київ». Таке рішення місцевої влади приурочене до річниці з часу повномасштабного вторгнення. 
 


Як повідомляла УМ, Укрпошта анонсувала 24 лютого випуск поштової марки "ПТН ПНХ!", яку присвячено річниці повномасштабної війни Росії проти України.