За Притулою з «Голосу» можуть піти 10 нардепів - Бобровська

15:51, 09.06.2021
За Притулою з «Голосу»  можуть піти 10 нардепів - Бобровська

Депутатка ВР Соломія Бобровська: проєкт "Голос" розвалюється

Десять депутатів фракції «Голос» можуть покинути партію після того,як це зробив Сергій Притула.

 

Як інформує УМ, про це у середу в коменарях журналістам повідомила депутат від фракції «Голос» Соломія Бобровська.

 

«Ми давно розглядали цю можливість, не один місяць, але все-таки намагалися зберегти можливість бути в партії, змінити статут, переобрати голову партії. Це все має відбутися на з'їзді, який повинен бути в липні. Сергій (Притула) прийняв таке рішення (оголосити про вихід до з'їзду), це його право. Ми як люди, які формували партію 2 роки тому, я зокрема, будемо приймати рішення разом, щоб це була консолідована позиція», - сказала вона.

 

За словами Бобровської, мова йде про депутатів, які підписали заяву про переобрання керівництва партії через узурпації влади ще в кінці березня.

 

Це: Галина Васильченко; Юлія Клименко; Роман Лозинський; Соломія Бобровська; Наталя Піпа; Ольга Стефанишина; Олександра Устинова; Володимир Цабаль; Андрій Шараськін; Ярослав Юрчишин.

 

Нардеп висловила думку, що заява партії «Голос» після оголошення про вихід з партії шоумена Сергія Притули - це приклад провальної комунікації з боку керівництва і вони «добре розуміють, що проєкту партії «Голос» приходить кінець».

 

Нагадаємо, на цьому тижні телеведучий Сергій Притула заявив, що виходить з партії «Голос».

 

Раніше нардеп Ярослав Юрчишин також  повідомляв, що частина депутатів «Голосу» можуть вийти з лав партії.

 

Водночас  він зазначав, що у фракції, а значить і в парламенті, депутати планують залишитися.

 

Як повідомляла УМ, екскандидат у мери Києва від «Голосу» Сергій Притула покидає партію, публічно аргументувавши своє непросте рішення.