Пародист Олександр Скічко очолив Черкаську облдержадміністрацію

20:18, 29.01.2021
Пародист Олександр Скічко очолив Черкаську облдержадміністрацію

Олександр Скічко отримав від Володимира Зеленського службове посвідчення голови Черкаської ОДА. (Фото Офісу президента)

Президент України Володимир Зеленський призначив відомого шоумена і пародиста,  нардепа від фракції «Слуга народу» Олександра Скічка головою Черкаської ОДА.

 

Як повідомляє Україна молода, указ № 38/2021 про призначення Скічка глава держави підписав у п’ятницю, 29 січня.

 

Зеленський і Скічко зустрілися в Офісі президента, де останній отримав службове посвідчення.

 

«Бажаю вам успіху на посаді. Сподіваюся, що ваші наполегливість і обізнаність у питаннях розвитку інфраструктури завдяки роботі в парламентському комітеті з питань транспорту допоможуть у реалізації важливих для розвитку області проектів», - сказав глава держави.

 

За його словами, будівництво доріг, залучення інвестицій і покращення добробуту людей – все те, чого потребують мешканці Черкащини.

 

                                            Олександр Скічко у проєкті "Танці з зірками". 

 

Колишній телеведучий і артист розмовного жанру Олександр Скічко народився у 1991 році в Черкасах. У 2013-му закінчив Державний вищий навчальний заклад "Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана" за спеціальністю "міжнародна економіка" (магістр з міжнародної економіки).

 

Близько 10 років займався підприємницькою діяльністю. У 2019-му був обраний народним депутатом України, партія «Слуга народу».

 

29-річний телеведучий Скічко пройшов до Верховної Ради у 2019 році за мажоритарним виборчим округом №197 у Черкаській області (міста Золотоноша, Канів, частина Соснівського району міста Черкас, Золотоніський район, частина Канівського та частина Черкаського районів).

 

Як повідомляла "УМ", лідер гурту ТНМК (Танок на майдані Конго), 46-річний Олег Михайлюта «Фагот» вважає, що Володимир Зеленський залишився шоуменом навіть після обрання президентом України.