Зеленський залишився шоуменом і на посаді президента – лідер ТНМК Фагот

12:42, 10.01.2021
Зеленський залишився шоуменом і на посаді президента – лідер ТНМК Фагот

Лідер гурту ТНМК Олег Михайлюта «Фагот» має питання щодо патріотизму керівництва держави. (Фото з ФБ-сторінки Олега Михайлюти)

Лідер гурту ТНМК (Танок на майдані Конго), 46-річний Олег Михайлюта «Фагот» вважає, що Володимир Зеленський залишився шоуменом навіть після обрання президентом України.

 

За його словами, в нього зараз дуже багато питань щодо патріотичності керівництва держави.

 

Як передає Україна молода, про це Фагот заявив у ексклюзивному інтерв’ю Радіо Свобода.

 

«Зеленський лишився шоуменом навіть на посаді президента. Не знаю, чи це плюс, чи мінус, життя покаже. Раніше ми спілкувалися на програмах, приходили до "Кварталу" в гості, але після (того, як Зеленський став президентом) ми не бачилися... Щодо "какая разніца" я абсолютно згоден, що це визначає, який ти врешті патріот. Це було помітно і тоді і помітно зараз по справах. Чи Порошенко був краще? Сто відсотків!.. Ідеальних людей немає і до Порошенка є дуже багато претензій і до цього, що зараз, але якщо говорити про патріотичний стан відношення до своєї країни, то у мене зараз набагато більше питань» - висловив пан Михайлюта свою позицію, реагуючи на питання журналіста щодо «українськості» Зеленського.

 

Фагот також заявив, що не є «порохоботом», але просто бачить, що відбувається в країні.

 

«До речі, чому «Ріф» до цього часу сидить? Президент теж у тому брав участь. Чому? Немає жодної доказової бази, а вже більше року сидить «Ріфмайстер» ні за що! Вони не можуть нічого довести, а він сидить. Чому він сидить?», - цікавиться Михайлюта, нагадуючи про одного з обвинувачуваних у справі Шеремета – ветерана АТО і музиканта Андрія Антоненка.

 

«Доказової бази немає – людина сидить. Це що, демократична країна? А всі в цьому, уряд, вся влада брали в цьому участь, президент брав у цьому участь. «Ріф» сидить. Президент його посадив. А доказової бази немає! Вони тільки на здогадках його тримають там. Яким чином? Це що, правова держава? Це свавілля!», - обурюється Фагот, який неодноразово брав участь в акціях підтримки обвинувачуваних у справі Шеремета.

 

Олег Михайлюта також розповів про пісню ТНМК, в якій гурт виклав історію України всього за 5 хвилин. Тим більше, що кліп «Історія України за 5 хвилин» не показали на виставці Ukraine WOW, бо в країні «змінився президент» і вектор зовнішньої політики.

 

«Цей кліп Сашко Даниленко робив. Але все це намалювалося так дуже феєрично, від вірша Артема Полежаки. Ми все це зробили, скрутили, звертіли. Я дуже радий, що ця ідея прилетіла від, тоді ще існувало, Міністерства інформполітики», - каже Фагот.

 

За його словами, найголовніший комплімент про цей трек він отримав, як не на диво, із-за поребрика.

 

«Тому що на другий день, як ми запрезентували, «залили» на наш канал на ютуб, відреагував такий «пропагандонський сайт» Кисельова «Україна.Ру». Знаєте, який заголовок вони зробили? Вони запостили лінк на наш канал і написали: «Мультяшний нацизм для дітей». Я зрозумів, що в мене з’явилося ще одне «поганяло». Я тепер «мультяшний нацист»! Ось це головний комплімент», - посміхається співак.

 

 

І наводить рядок з пісні: «І знову зі сходу солдатиків соває кремлівський виродок закомплексований», через який кліп не показали на виставці Ukraine WOW.

 

«Мені так і сказали: ти знаєш, там є такий рядочок, а в нас зараз новий президент і «вєктор памєнялся» – ми не можемо це показувати. Я так здивувався. Думаю: от так в нас якось підлаштовується нова влада і люди, які навколо, під те, що відбувається. Дуже цікаво!», - наголошує соліст ТНМК.

 

Нагадаємо, на думку експертів, президент Зеленський не виконав свої головні передвиборчі обіцянки.