Порошенко сказав Зеленському, що не є йому ворогом

21:14, 12.06.2020
Порошенко сказав Зеленському, що не є йому ворогом

Петро Порошенко під час телемарафону.

Нардеп, експрезидент Петро Порошенко звернувся до президента Володимира Зеленського із посилом, що не вважає його своїм ворогом.

 

Як повідомляє «Україна молода», тим самим Порошенко відреагував на інтерв’ю Зеленського, в якому той розповів, що експрезидент пропонував йому забути всі попередні конфлікти та «робити щось для країни», але він йому не вірить.

 

Зеленський також стверджує, Порошенко нібито налаштував проти нього міжнародних партнерів, тому спочатку вони сприймали його як ворога України.

 

«Я хочу звернутися до влади. Дорогий Володимире Олександровичу, може, ви з несподіванкою почуєте ці слова. Послухайте, ви мені не ворог. Я з вами не борюся», — сказав Порошенко під час телемарафону в ефірі телеканалу «Прямий».

 

І додав: «Навпаки, якщо важко — наша команда завжди готова підставити плече, бо ми дуже любимо Україну. Мій ворог — агресор, який прийшов до нас зі зброєю. Повірте, це і ваш ворог. Мій ворог — ті, хто прийшли й вбивають українців. Повірте, це і ваші вороги».

 

Як повідомляла «УМ», ДБР і Офіс генпрокурора у розслідуванні десятків «справ Порошенка» вийшли на рівень театру абсурду.

 

Народні депутати з фракції "Європейська Солідарність" подали до прокуратури заяви про злочин щодо незаконного стеження за своїм лідером, нардепом Порошенком, яке проводять невідомі на автівках із номерами прикриття.