Небо впало на нас: рок-гурт «Без обмежень» презентував нову пісню «24/02»

10:38, 28.05.2022
Небо впало на нас: рок-гурт «Без обмежень» презентував нову пісню «24/02»

Гурт «Без обмежень» презентував нову пісню із символічною датою, що назавжди залишить відбиток у долях українців (Фото: Без обмежень)

Український гурт «Без обмежень» представив кліп «24/02», присвячену війні в Україні. Символічна назва пісні — трагічна дата, із якої почалася нова воєнна реальність.
 
Як інформує Україна молода, про це стало відомо із опублікованої композиції на ютубі.
 
У кліпі показані жахіття війни, яку в Україну принесла Росія своїм повномасштабним вторгненням 24-го лютого о 4:31 ранку. Символічна назва музичного твору – це трагічна дата, з якої почалася нова воєнна реальність.
Кадри з музикантами в студії поєднуються з реальними фото та відео воєнного життя України. 
 
У кліпі – обстріли, руйнування та жахи війни, відеоряд іде у зворотному порядку. Таким чином режисер Артем Григорян наче хоче «скасувати» все, що сталося після 24-го лютого.
 
 
 
 
«Кліп про те, як наше життя змінилось за секунди. Ми знаємо, як було «до» 24-го лютого. У кожного з нас кипіло своє життя: з мріями та планами на майбутнє. І вже знаємо, яке воно – «після»… Життя змінилося назавжди. Та незважаючи ні на що, ми віримо у ЗСУ і точно знаємо, що після нашої Перемоги буде міцна, вільна та незалежна держава», – наголосив лідер гурту «Без обмежень» Сергій Танчинець.
 
«Без обмежень» – це український рок-гурт, який розпочав свою діяльність у закарпатському Мукачевому ще 1999-го року. Склад гурту змінювався, але його лідером і вокалістом незмінно є Сергій Танчинець. У репертуарі переважна більшість пісень українською мовою, також є три пісні російською та одна англійською.
 
Нагадаємо, що минулого року гурт «Бeз обмежень» підготував свою версію відомої пісні «Скрябіна» – «Мовчати». Вона ввійшла до 16-ти композицій, які різні українські музиканти записали для пригодницького фільму за книгою Андрія Кузьменка «Я, «Побєда» і «Берлін».
 
Як повідомляла УМ, украінський  рок-гурт KOZAK SYSTEM презентував нову пісню «Азов – сталь» , яку присвятив героїчним захисникам Маріуполя.