В Україні відкриється виробництво натуральної косметики

10:26, 03.07.2017
В Україні відкриється виробництво натуральної косметики

Олександр Гіренко - власник бренду української косметики VitaminClub

У Вінниці український бізнесмен будує завод з виробництва натуральної косметики. Уже через рік планують відкрити нове, сертифіковане підприємство, яке вироблятиме косметичну продукцію під ТМ VitaminClub.

За словами Олександра Гіренка, власника бренду VitaminClub, стара будівля заводу буде повністю реконструйована та обладнана за високими міжнародними стандартами, а також буде відповідати вимогам для виробництва фармацевтичної продукції.

Фахівці компанії будуть повністю контролювати весь технологічний процес - від закупівлі якісної сировини, його перевірки на базі власної лабораторії до поставки в руки споживачеві.

Він також повідомив, що для запуску нового виробництва залучені тільки приватні українські інвестиції. Банки в Україні поки неохоче виділяють кошти на малий і середній бізнес. Але при цьому ТМ VitaminClub вдалося отримати фінансування від ЄБРР на створення бренду і розробку маркетингової стратегії виходу на ринок унікальної натуральної косметики.

Експерти розробили унікальні рецептури засобів на основі фулерену. Дослідження довели, що цей компонент поглинає вільні радикали, які викликають старіння. Нова на українському ринку натуральна косметика буде не тільки доглядати за шкірою, а й омолоджувати її. Також завдяки фулереновій воді нормалізується клітинний обмін речовин, підвищується стійкість шкіри до негативних зовнішніх впливів, зменшуються зморшки, звужуються пори, а тон обличчя стає рівнішим. Ця особлива молекулярна форма вуглецю сприяє активній регенерації тканин, підтримці оптимального рівня pH, глибокому зволоженню шкіри і навіть вирішенню проблем з акне. До складу продукції ТМ VitaminClub входитиме саме водорозчинний фулерен. Його винайдено вченими понад 25 років тому. Однак, на даний момент косметику на основі фулерену виробляють тільки за кордоном. Це дорогі бренди елітних марок з високою вартістю. Тепер така високоякісна косметика з'явиться і в Україні, але вже за приємними і доступними кожному споживачеві цінами.

«Перша українська косметична продукція на основі фулерену буде вироблятися на нашому заводі і надійде в продаж наприкінці 2018 року», - пообіцяв Олександр Гіренко.