Піратські трансляції бою Усика дивилися десятки мільйонів

11:01, 22.05.2024
Піратські трансляції бою Усика дивилися десятки мільйонів

Понад 20 млн глядачів переглянули історичний бій Усика з Ф’юрі.

Щонайменше 20 мільйонів глядачів подивилися історичну перемогу Олександра Усика за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі над Тайсоном Ф'юрі через нелегальні трансляції.

 

Як інформує УМ, про це повідомило видання Daily Mail.

 

Через такі дії правовласники недоотримали близько 95 млн фунтів доходу.

 

Аналіз компанії Yield Sec показав, що 45% нелегальних трансляцій було в Європі, 25% у Північній Америці та 16% в Азії.

 

Зазначається, що кількість "піратських" трансляцій поєдинку була однією з найвищих, як для будь-якої спортивної події.

 

Додамо, що раніше була інформація, що угода британця та українця розрахована на два поєдинки: і дійсно, після першого поєдинку спортсмени домовися про другий двобій у жовтні цього року. Фюрі надіється на реванш.

 

В контексті історичного бою варто згадати й реакцію за «поребриком». Так, не інакше, як недолуго-трагікомічним є коментар біснуватого кремлівського пропагандист Мардана, який звинуватив Усика у зраді.  "Уроженец Симферополя. Несмотря на украинскую фамилию, он русский. Он дышал русским воздухом", - видав «на гора» Мардан.

 

Кремлівський пропагандист звинуватив у зраді українського бокрера бо той бач-те народився і тривалий час мешкав в Криму.

 

"Усик - русский человек, дышал русским воздухом, несмотря на украинскую фамилию. Но предатель, он предал русский народ, себя, родителей, предков, веру, церковь", - заявив пропагандист.

 

Нагадаємо, що у ніч з 18 на 19 травня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбувся бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі професійного боксу. Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF, українець Олександр Усик переміг у об’єднавчому бою володаря титулу WBC, британця Тайсона Ф’юрі.

 

Олександр Усик переміг у поєдинку з Тайсоном Ф'юрі у бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

 

 

З перших раундів більш активним був українець Олександр Усик. Однак шостий раунд став важким для Олександра Усика - Тайсон Ф'юрі діяв першим номером та провів кілька надпотужних ударів. Після цього Усик зміг відновитися і вже в кінцівці сьомого раунду провести активну атаку. Вже у восьмому раунді Олександр Усик перехопив ініціативу і був значно активнішим. Наприкінці дев'ятого раунду Ф'юрі після атаки Усика опинився у нокдауні. Десятий та одинадцятий раунди пройшли спокійніше за кілька останніх.

 

Переможця було визначено рішенням суддів. Перший суддя віддав перемогу Усику 115:112. Другий суддя віддав перевагу Ф'юрі 114:113. Третій суддя віддав перемогу Усику.

 

 За підсумками цієї дуелі суперважка вага отримала абсолютного чемпіона світу вперше в XXI сторіччі. Нагадаємо, боксери підписали угоду, в якій йдеться про проведення реваншу, незалежно від результату першої очної зустрічі.

 

Як повідомляла УМ, Сумую за батьком: Усик пояснив роль тата на шляху до вершин боксу.