«Спробував – засмакувало!» Ідеальні млинці без дріжджів з вершками

08:01, 01.03.2022

Млинці без дріжджів з вершками (Смачна країна з Костянтином Грубичем)

         Прихильники бездріжджового тіста можуть сміливо взяти цей рецепт на замітку, оскільки ідея здорового харчування тут не знижує високі кулінарні якості.

 

         Як приготувати тоненькі млинці з ніжним вершковим смаком повідав ютуб-канал «Смачна країна з Костянтином Грубичем».

 

                Інгредієнти:

 

- вершки               - 500 мл;

- вершкове масло  - 125 г;

- жовтки                 - 2 шт;

- борошно               - 200 г;

- цукор                   - 50 г;

- сіль                      - 10 г;

- олія                      - 50 мл.

 

 

         Відділіть жовтки від білків, з’єднайте їх з цукром та м’яким маслом і збийте міксером.

 

         Далі більшу частину вершків спочатку змішайте з борошном, а потім ще разом збийте разом із першою сумішшю.

 

         Решту вершків необхідно підігріти у каструльці на маленькому вогні, постійно помішуючи. Потім дайте їм охолонути, збийте з тістом і залиште на півгодини.  

 

         Пекти млинці слід на розігрітій сковорідці, змащеній олією.

        

         Читайте також рецепт оригінальних печінкових млинців.