Як виробляють та чим корисний заводський квас
Небагато сімей знаходять час для приготування домашнього квасу. Більшість українців віддають перевагу покупній продукції в ПЕТ-тарі, виготовленій на українських заводах. >>
Печінкові млинці (Смачна країна з Костянтином Грубичем)
Традиційна українська кухня надзвичайно багата рецептами млинців, способи приготування яких вражають своєю різноманітністю.
Якщо ви, наприклад, обожнюєте цю страву, але не можете собі дозволити вироби з суцільного борошна, то приготуйте печінкові оладки за порадою ютуб-каналу «Смачна країна з Костянтином Грубичем». Задоволення гарантовано без зайвих кілограмів.
Інгредієнти:
- печінка - 0,5 кг;
- молоко - 1 склянка;
- яйце - 1шт;
- борошно - 2 - 3 ст. л;
- вода - 2 - 3 ст. л;
- цибуля - 1 шт;
- сіль, перець - за смаком.
Для цього рецепту найкраще підійде добре вимита яловича печінка. Її необхідно порізати на кілька шматків і вимочити у молоці, аби зник специфічний запах продукту.
Тим часом подрібнену цибулю підсмажте на олії до золотистого кольору. Далі помістіть її разом з сіллю, перцем, борошном та підготовленою печінкою до блендера і збивайте.
Випікають такі млинці на звичайній сковорідці, змащеній олією. Фарш краще розрівняти ложкою по всьому дну, аби кулінарний шедевр набув красивої форми. До цієї страви ідеально смакує сметана.
Читайте також, як приготувати дуже смачну картопляну ковбасу.
Небагато сімей знаходять час для приготування домашнього квасу. Більшість українців віддають перевагу покупній продукції в ПЕТ-тарі, виготовленій на українських заводах. >>
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому >>
У селі Буша на Вінниччині цей рецепт дерунів називають «Сліпою рибою» >>
Багато рецептів, описаних античним кулінаром-гурманом Марком Ґавієм Апіцієм, вже встигли адаптувати сучасні майстри до наших реалій >>
Що не кажіть, але патриції Стародавнього Риму таки зналися на м’ясі. Принаймні рецепти із найдавнішої кулінарної книги, яку, за легендою, уклав античний повар-гурман Марк Ґавій Апіцій, тому красномовний доказ >>
У кожної господині, яка любить куховарити вдома, є щонайменше один варіант приготування двох страв з однієї курки >>