«Корисні і дуже смачні»: рецепт оригінальних печінкових млинців

08:01, 27.02.2022

Печінкові млинці (Смачна країна з Костянтином Грубичем)

         Традиційна українська кухня надзвичайно багата рецептами млинців, способи приготування яких вражають своєю різноманітністю.

 

         Якщо ви, наприклад, обожнюєте цю страву, але не можете собі дозволити вироби з суцільного борошна, то приготуйте печінкові оладки за порадою ютуб-каналу «Смачна країна з Костянтином Грубичем». Задоволення гарантовано без зайвих кілограмів.

 

                Інгредієнти:

 

- печінка               - 0,5 кг;

- молоко              - 1 склянка;

- яйце                     - 1шт;

- борошно              - 2 - 3 ст. л;

- вода                     - 2 - 3 ст. л;

- цибуля                - 1 шт;

- сіль, перець          - за смаком.      

 

         Для цього рецепту найкраще підійде добре вимита яловича печінка. Її необхідно порізати на кілька шматків і вимочити у молоці, аби зник специфічний запах продукту. 

 

         Тим часом подрібнену цибулю підсмажте на олії до золотистого кольору. Далі помістіть її разом з сіллю, перцем, борошном та підготовленою печінкою до блендера і збивайте.

 

         Випікають такі млинці на звичайній сковорідці, змащеній олією. Фарш краще розрівняти ложкою по всьому дну, аби кулінарний шедевр набув красивої  форми. До цієї страви ідеально смакує сметана.  

 

         Читайте також, як приготувати дуже смачну картопляну ковбасу.