Закарпаття — рай для гурманів: місцеві спеціалітети для туристів і не тільки
Трапилось якось їхати в потязі з жінкою із Закарпаття. >>
Сосиска в тісті (Готуйте смачно з Марією Макарчук)
Колекція «лінивих» блюд у наш динамічний час регулярно поповнюється новими рецептами.
Один з них запропонував ютуб-канал «Готуйте смачно з Марією Макарчук». Виявляється, сосику в тісті можна легко приготувати… без тіста, і вона при цьому не втратить свого оригінального смаку.
Інгредієнти:
- хліб - 9 скибочок;
- сосики - 10 шт;
- сир твердий - 50 г;
- сир у пластинках - 9 шт;
- томатний соус - за смаком;
- яйце - 1 шт;
- зубочистки - 9 шт.
Хліб для тостів розкачайте качалкою з обох боків так, аби скибочки стали трішки тоншими.
На кожен шматок покладіть пласт сиру та невелику сосиску, а потім кожну з них акуратно змастіть улюбленим томатним соусом.
Лишилося придати випічці форму трикутного конверта. Для цього два протилежні краї хліба з’єднують при допомозі зубочистки.
Якщо для вас важливий не лише смак, а й естетичний вигляд «лінивих» бутербродів, притрусіть їх зверху потертими сиром та соскою.
Випікають блюдо 10-12 хвилин при температурі 200 градусів.
Читайте також, як приготувати дуже смачну картопляну ковбасу.
Трапилось якось їхати в потязі з жінкою із Закарпаття. >>
Лікарі-дієтологи радять з’їдати бодай два яблука на день у будь-яку пору року, аби забезпечити організм вітаміном С, залізом, клітковиною, іншими корисними та поживними елементами. >>
Небагато сімей знаходять час для приготування домашнього квасу. Більшість українців віддають перевагу покупній продукції в ПЕТ-тарі, виготовленій на українських заводах. >>
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому >>
У селі Буша на Вінниччині цей рецепт дерунів називають «Сліпою рибою» >>
Багато рецептів, описаних античним кулінаром-гурманом Марком Ґавієм Апіцієм, вже встигли адаптувати сучасні майстри до наших реалій >>