Закарпаття — рай для гурманів: місцеві спеціалітети для туристів і не тільки
Трапилось якось їхати в потязі з жінкою із Закарпаття. >>
Приготовлене у такий спосіб сало відмінно тримає форму, тому підійде також до святкового столу у якості апетитної нарізки.
Любителі м’ясних бутербродів можуть урізноманітнити своє меню духмяним салом, яке легко готується у домашніх умовах і не містить штучних добавок.
Рецепт поживної страви представлено на ютуб-каналі «Готуйте смачно з Марією Макарчук».
Інгредієнти:
- підчеревина - 1,5 кг;
- пиво світле - 400 мл;
- соєвий соус - 50 мл;
- сіль - 10 г;
- часник - 1головка;
- суміш перців - 5 г;
- коріандр - 5 г;
- цукор - 10 г.
М’ясисту підчеревину покладіть на сковорідку разом із зубчиками часнику. Далі змастіть її соєвим соусом, посипте сумішшю перців, сіллю, цукром, меленим коріандром, після чого залийте пивом.
Експериментувати з кольором напою не варто, оскільки з цією стравою краще смакують світлі сорти.
Готують це оригінальне блюдо на слабкому вогні під кришкою протягом 2-х годин так, аби цілісний шматок добре втушкувався з усіх сторін.
Соковиту, ніжну, ароматну підчеревину викладіть на тарілку вже після того, як вона схолоне до кімнатної температури. Вживати цю страву краще холодною.
Приготовлене у такий спосіб сало відмінно тримає форму, тому підійде також до святкового столу у якості апетитної нарізки.
Трапилось якось їхати в потязі з жінкою із Закарпаття. >>
Лікарі-дієтологи радять з’їдати бодай два яблука на день у будь-яку пору року, аби забезпечити організм вітаміном С, залізом, клітковиною, іншими корисними та поживними елементами. >>
Небагато сімей знаходять час для приготування домашнього квасу. Більшість українців віддають перевагу покупній продукції в ПЕТ-тарі, виготовленій на українських заводах. >>
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому >>
У селі Буша на Вінниччині цей рецепт дерунів називають «Сліпою рибою» >>
Багато рецептів, описаних античним кулінаром-гурманом Марком Ґавієм Апіцієм, вже встигли адаптувати сучасні майстри до наших реалій >>