«Тане у роті»: рецепт найніжнішого сала

19:36, 17.01.2022

Приготовлене у такий спосіб сало відмінно тримає форму, тому підійде також до святкового столу у якості апетитної нарізки.

Любителі м’ясних бутербродів можуть урізноманітнити своє меню духмяним салом, яке легко готується у домашніх умовах і не містить штучних добавок.

 

Рецепт поживної страви представлено на ютуб-каналі «Готуйте смачно з Марією Макарчук».

 

Інгредієнти:

 

- підчеревина - 1,5 кг;

- пиво світле   - 400 мл; 

- соєвий соус   - 50 мл;

- сіль                 - 10 г;

- часник            - 1головка;

- суміш перців  - 5 г;

- коріандр          - 5 г;

- цукор               - 10 г.

 

М’ясисту підчеревину покладіть на сковорідку разом із зубчиками часнику. Далі змастіть її соєвим соусом, посипте сумішшю перців, сіллю, цукром, меленим коріандром, після чого залийте пивом.

 

Експериментувати з кольором напою не варто, оскільки з цією стравою краще смакують світлі сорти.

 

Готують це оригінальне блюдо на слабкому вогні під кришкою протягом 2-х годин так, аби цілісний шматок добре втушкувався з усіх сторін. 

 

Соковиту, ніжну, ароматну підчеревину викладіть на тарілку вже після того, як вона схолоне до кімнатної температури. Вживати цю страву краще холодною.

 

Приготовлене у такий спосіб сало відмінно тримає форму, тому підійде також до святкового столу у якості апетитної нарізки.