Закарпаття — рай для гурманів: місцеві спеціалітети для туристів і не тільки
Трапилось якось їхати в потязі з жінкою із Закарпаття. >>
До зеленого борщу входить надзвичайно багатий вітамінами шпинат.
Ця страва варта уваги не лише завдяки оригінальному смаку, а й винятковій корисності.
Річ у тім, що до зеленого борщу, рецепт якого пропонує ютуб-канал «Марусина кухня», входить надзвичайно багатий вітамінами шпинат.
Він містить навіть рідкісний природній йод, що покращує роботу щитовидної залози, а також велику кількість заліза, яке нормалізує рівень гемоглобіну у крові.
До того ж цей варіант борщу не потребує великої кількості інгредієнтів та швидко готується.
Нарізану крупними кубиками картоплю залийте холодною водою і поставте на вогонь. Як тільки страва закипить, зберіть пінку і всипте столову ложку промитого пшона.
Шпинат необхідно додати вже після того, як картопля буде фактично готовою. Він не містить кислоти, тому любителі гострих блюд можуть під час варіння влити столову ложку оцту або видавити трохи лимонного соку собі у тарілку.
Не завадить цій страві і мелений перець. Солять борщ за власним смаком.
Далі збийте виделкою 2 курячих яйця і, постійно помішуючи, влийте до каструлі.
Заправляють страву цибулею, підсмаженою на олії до золотистого кольору.
Трапилось якось їхати в потязі з жінкою із Закарпаття. >>
Лікарі-дієтологи радять з’їдати бодай два яблука на день у будь-яку пору року, аби забезпечити організм вітаміном С, залізом, клітковиною, іншими корисними та поживними елементами. >>
Небагато сімей знаходять час для приготування домашнього квасу. Більшість українців віддають перевагу покупній продукції в ПЕТ-тарі, виготовленій на українських заводах. >>
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому >>
У селі Буша на Вінниччині цей рецепт дерунів називають «Сліпою рибою» >>
Багато рецептів, описаних античним кулінаром-гурманом Марком Ґавієм Апіцієм, вже встигли адаптувати сучасні майстри до наших реалій >>