Знамениту гру Зеленського на піаніно висміяли на телебаченні США (відео)

14:06, 02.10.2019

(кадр відео)

Президент Володимир Зеленський став героєм сатиричного шоу Last Week Tonight у США.
 
У контексті скандалу з телефонною розмовою з Дональдом Трампом політикові пригадали його легендарний номер часів "Кварталу 95" - гру на піаніно статевим органом.
 
"Сенс в тому, що всі частини цього дурного Уотергейту ще тупіші, ніж ви можете собі уявити. І навіть сам український президент Володимир Зеленський виглядає безглуздим дурнем. Раніше він був коміком, який грав в серіалі роль президента Україні. Хоча цікавий факт. Одна з його комічних сцен, де він і інший артист зображували, що грають на роялі за допомогою ... Ну, самі побачите. Так, він грає на піаніно своїм членом. Але задумайтеся про хлопчину поруч з ним. Чому ж його не обрали президентом України? Пройде всього кілька років і він закінчить, граючи свою х*ромузіку на самоті по забігайлівках. Шоу-бізнес жорстокий", - заявив провідний Джон Олівер і оприлюднив кілька секунд з виступу "Кварталу 95".
 

Він підкреслив, що на відміну від доповіді спеціального прокурора Роберта Мюллера, тут все зрозуміло.

 
"Трамп тиснув на Україну, щоб нарити бруд на свого опонента. А потім ховав записи. Це ж легко зрозуміти. Цього достатньо. Нічого більше знати не потрібно. Це те, чого президент не повинен робити як, наприклад, може продати Білий дім або раптово поміняти національний гімн на ... Так, цей чувак зможе стати солістом в імпічмент американському президенту. У який час ми живемо", - резюмував ведучий.
 

Як повідомляла "УМ", 25 вересня Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським.  У ній Зеленський каже, що наступний генпрокурор буде "стовідсотково його людиною" і займеться справою Байдена.

 

Коментуючи опубліковану стенограму, Трамп заявив, шо не чинив тиску на Зеленського

 

Сам Зеленський заявив, що не давав згоди на публікацію телефонної розмови із Трампом. 

 

Також він відмовився публікувати українську версію його розмови з Трампом

 

Демократка, спікерка Палати представників Ненсі Пелосі: "Публікація записів дзвінка Білим домом підтверджує, що мала місце поведінка президента, що підриває цілісність наших виборів, престиж посади, яку він обіймає, і нашу національну безпеку".

 

Після скандалу навколо розмови Трампа й Зеленського спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер подав у відставку.

 

Читайте також: «Наш» пішов: що стоїть за відставкою спецпредставника США з питань України Курта Волкера

 

Раніше у США оголосили про запуск процедури імпічменту президенту Дональду Трампу через ймовірний тиск на президента Володимира Зеленського під час телефонної розмови.

 

Сенат США муситиме розглянути питання імпічменту президенту Дональду Трампу, якщо Палата представників проголосує за це.