Потроїти втрати: Україна планує знищувати до 1500 окупантів щодня

15:22, 28.03.2022

ЗСУ бажають знищувати у рази більше загарбників за їхні злочини на українській землі. (Фото Генштабу ЗСУ)

Радник глави Офісу президента та член переговорної групи Михайло Подоляк звернувся з проханням до західних партнерів України: надайте більше сучасної летальної зброї, щоб ЗСУ  та інші сили опору могли знищувати на українській землі до півтори тисячі загарбників щодня.

 

Як інформує Україна молода, про це пан Подоляк заявив у Twitter  в понеділок.

 

За його даними, щодня російська федерація втрачає вбитими 510-530 осіб. Це свідчить про надзвичайно високу інтенсивність боїв і мотивацію українських військових.

 

«Щоб подвоїти/потроїти для РФ кількість безповоротних втрат, необхідно різко збільшити обсяг постачання снарядів до важких і далекобійних артилерійських систем», - наголосив радник глави Офісу президента.

 

Нагадаємо, в одному з попередніх інтерв’ю Володимир Зеленський наголошував, що російські окупанти скоюють жахливі злочини, знищуючи міста й села України, не залишаючи жодних інфраструктурних об’єктів.

 

«Заходять. Якщо місцева влада або хтось не хоче – місцеву владу викрали. Люди починають щось кричати – випалюється все», – зазначив він.

 

Як повідомляла «УМ», Зеленський впевнений, що після початку повномасштабної збройної агресії рф проти України між українцями та росіянами поглибився історичний та культурний розкол, який навряд чи вдасться подолати в найближчі роки.

 

Станом на ранок 28 березня захисники України знищили від початку повномасштабного вторгнення в Україну понад 17 тисяч загарбників з путінської орди.