Лижниця Вікторія Олех фінішувала із закривавленим обличчям

17:42, 05.02.2022

Українська лижниця Вікторія Олех продемонструвала характер. (Скріншот відео)

Українська лижниця Вікторія Олех фінішувала із кров’ю на обличчі під час жіночого скіатлону на Зимових Олімпійських іграх у Пекіні 5 лютого.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на пряму трансляцію UA: Перший у суботу.

 

28-річна спортсменка Вікторія Олех дійшла до фінішу із закривавленим обличчям, було видно, що кров'ю виявився забрудненим і комбінезон.

 

Що стало причиною такої ситуації коментатори не зазначили, можливо, що Олех десь упала на дистанції, але жодних інцидентів під час гонки в ефірі показано не було.

 

"Сьогодні Вікторія боролася сама із собою. На першому колі я побачив, що в неї пішла носом кров, що мене дуже злякало. Порадив зійти з дистанції, але вона не зупинилася – продовжила боротьбу та дійшла до кінця", – згодом процитував сайт українського НОК головного тренера нашої збірної з лижних гонок Олександра Пуцка. Він похвалив спортсменку Олех за характер.
 
 
 

"Золото" у цій дисципліні (жіночий скіатлон) виграла норвежка Тереза Йогауг. Другою фінішувала представниця ОКР Наталія Непряєва. Бронзову нагороду здобула австрійка Тереза Штадлобер.

 

Найкращий результат з українок продемонструвала Марина Анцибор. Вона посіла 56-те місце. Рубльова достроково закінчила змагання, оскільки вона відстала на коло від лідерок.

 

Вікторія Олех у Пекіні дебютувала на Олімпійських іграх. На чемпіонатах світу найкращим результатом українки є 46-е місце у класичній гонці у 2021 році.

 

Зауважимо, що Олімпіада у Пекіні триватиме до 20 лютого.

 

Як інформувала «УМ», у Пекіні російські пропагандисти активно маніпулюють коментарями українських спортсменів і влаштовують провокації і скандали.