«Готую з любові!» Паштет зі смородиною, леквар зі слив і шоколадний пиріг від Тані Козак із Почаєва
Літо впевнено підійшло до свого екватора і як подарунок собі та людям принесло цілі пригорщі овочів, фруктів, ягід. От коли можна втілити найцікавіші, якщо не всі, свої кулінарні фантазії! І не треба говорити про зайнятість, небажання тощо — усе це чистої води відмовки.
Теги:
рецепт
Коронавірус: Зеленський вважає правильними дії влади за підсумками двох діб
Вишневе море, соковиті кабачки та загадковий террін: рецепти Надії Гриб із Тернопільщини
Дехто скаже: готувати в таку спеку — це така заморочка! А дехто, навпаки, ще більше порине у кулінарну творчість, бо літо — це ж не тільки спека. Це — оберемки овочів, цеберка ягід і яких тільки хочеш фруктів, і все це треба довести до ладу! Так вважає Надія Гриб, наша сьогоднішня кулінарна порадниц
Теги:
рецепт