Смажені грибочки чи солоні з бочки. Рецепти на кожен день та до святкового застілля
Минулоріч грибів вродило на славу.
Минулоріч грибів вродило на славу.
Різдвяні свята закінчилися, але це не привід, щоб не побалувати своїх рідних чимось смачненьким.
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому
У селі Буша на Вінниччині цей рецепт дерунів називають «Сліпою рибою»
Багато рецептів, описаних античним кулінаром-гурманом Марком Ґавієм Апіцієм, вже встигли адаптувати сучасні майстри до наших реалій
Що не кажіть, але патриції Стародавнього Риму таки зналися на м’ясі. Принаймні рецепти із найдавнішої кулінарної книги, яку, за легендою, уклав античний повар-гурман Марк Ґавій Апіцій, тому красномовний доказ
У кожної господині, яка любить куховарити вдома, є щонайменше один варіант приготування двох страв з однієї курки
Пісні страви можуть бути надзвичайно смачними, якщо для їхнього приготування використати перевірений часом рецепт