Райські плоди: топ-3 рецепти десертів із яблуками
Лікарі-дієтологи радять з’їдати бодай два яблука на день у будь-яку пору року, аби забезпечити організм вітаміном С, залізом, клітковиною, іншими корисними та поживними елементами.
Такий цимес — пальчики оближеш! Смачні рецепти страв єврейської кухні
Нещодавнє велелюдне святкування єврейського Нового року Рош га-Шана в Умані нагадало всім нам, що Україна — багатонаціональна країна,
Баклажанна феєрія: смачні рецепти з усього світу
Подорожуючи ще до війни Албанією, трапився на одній екскурсії чудовий гід, який навчався в Радянському Союзі, тож добре володів російською мовою і багато розповідав про свою країну, її культуру, історію і, звісно ж, кухню.
Гастротур Польщею: рецепти питного борщу, журека та солодких мазурків
І трошки прянощів на тарілці: рецепт пікантних слив
Пряну сливу я готую давно — її рецепт мені розказала одна їмость ще у 80-х, коли з консервації у магазинах були лише зелені помідори, огірки-калоші (за розміром і смаком) та кабачки кружальцями.
Трошки літа в зимовий день: рецепт смачної аджики та кетчупу
Торгові мережі сьогодні можуть задовольнити будь-який вибагливий смак, але не кожен гаманець, адже ціни стрибають наввипередки.
Кулінарна палітра Батьківщини: рецепт «Червоного оксамиту» по-галицьки
Словосполучення «галицькі пляцки» стало вже мемом, брендом, міфом, а взагалі-то просто надзвичайно смачним, вигадливим, креативним, красивим десертом, яким залюбки ласують і вдома, і в гостині, і в кав’ярнях, і в мережевих крамничках.
«Золоті яблука» Колумба: рецепт італійської закуски з томатами
Ми настільки звикли в нашому раціоні до помідорів, що навіть не замислюємося над їх походженням і тим, яким чином вони потрапили на наш стіл і хто завіз їх на наш континент.
У комірчину: рецепт традиційного соусу ткемалі
Вродило цього року і збіжжя, і городини, й особливо фруктів, та так, що й віття ламається — тільки й встигай готувати та переробляти.