Автентичний рецепт від автора: як приготувати дрогобицьку ковбасу у домашніх умовах

Автентичний рецепт від автора: як приготувати дрогобицьку ковбасу у домашніх умовах

Микола Кундик із Львівщини особисто знав Олексу Захаряка, якого заслужено вважають винахідником «Дрогобицької ковбаси». Саме він у 1956 році зареєстрував і отримав дозвіл на виробництво знаменитого м’ясного делікатесу

Теги: рецепт

Апетитний рецепт з Кіровоградщини: як приготувати смачні реберця з томленими сливами

Апетитний рецепт з Кіровоградщини: як приготувати смачні реберця з томленими сливами

Свинячі реберця добре смакують навіть після приготування за дуже простим рецептом. Але якщо до такої страви додати томлені сливи і спеціальну підливу, то на виході легко отримати справжній кулінарний шедевр

Теги: рецепт

Лісова юшка: як на хуторі у рівненському лісі грибну юшку варять

Лісова юшка: як на хуторі у рівненському лісі грибну юшку варять

Страви із справжніх лісових грибів найкраще готувати у сільській печі або на відкритому вогні просто неба. Але якщо з автентичними умовами є проблеми, то згодиться і звичайна кухонна плита

Теги: рецепт

На Харківщині «нагодували» ворогів отруєними пиріжками

На Харківщині «нагодували» ворогів отруєними пиріжками

Мирні жителі Ізюмського району чинять опір ворогу, який прийшов на українську землю, як можуть. Так патріоти "пригостили" 30 окупантів отруєними пиріжками: двоє загинули, решта - в реанімації