Давай малай ще й кучерявці: проста кулінарна довершеність від Дарії Цвєк
Вона могла приготувати найвишуканішу страву з найпростіших інгредієнтів.
Вона могла приготувати найвишуканішу страву з найпростіших інгредієнтів.
Ви вже спланували меню на великі свята осені?
Усе, тепер — готувати! Бо влітку і біля плити стояти не хочеться, і десь у бігах більше, і апетит не такий сильний, як у холодну пору року.
От що цікаво: здавалося б, простенька страва, такі собі млинчики з картоплі, а не знайдеться людини, яка хоч колись не зачаровувалася цією кулінарною простотою, насиченим смаком поля, спокусливим зарум’яненням, хрумкотом, зрештою, справжнім задоволенням від смаку.
Хоч ми навчилися заморожувати, сушити, маринувати і заквашувати літні та осінні дари садів і городів, щоб так зберегти максимум корисного, що є в них, усе ж таки хочеться ще й літнього салатику.
Сезон яблук — дивовижний сезон! Принаймні я яблука їла б, яблуками милувалася і, якби мала хист, яблука малювала б.
Осінь — чудовий час для зустрічі друзів, бо влітку — хто у відпустці, хто в мандрівках, хто на городі.
Скажу щиро: коли я побачила цю тендітну струнку дівчину, була неабияк здивована.
От і дочекалися ми трьох Спасів — три великі свята не лише серпня, а всього християнського року.