Різдвяний мармелад і гірський пляцок: рецепти десертів від Катерини Скрябіної
![Різдвяний мармелад і гірський пляцок: рецепти десертів від Катерини Скрябіної](/img/content/i123/123316.jpg)
Зима та її свята не дають забути про смачну випічку або ще щось солоденьке.
Зима та її свята не дають забути про смачну випічку або ще щось солоденьке.
Якщо назва пляцка починається зі слова «пані», отже, він — стовідсотково для жінок, які уважніше рахують калорії у своєму раціоні, аніж чоловіки.
Варіацій у цієї казки смаку є дуже багато, і залежать вони від смаків господинь та їхніх гостей.
Із початком снігів починаються справжні романтичні вечори з особливою випічкою.
Відсьогодні починається передріздвяний піст, який допоможе очистити і душу, і тіло
Киянка Наталя Печерська, як, утім, усі, хто причетний до культури, мистецтва і творчості, вбачає в осінніх туманах натхнення і затишок.