Човники в морях урожаю: які страви влітку замінюють м'ясо
Не переборщити: готуємо додатки до основних страв
Народ скаже — як зав’яже! Бо народні приказки і прислів’я — універсальні навіть для нашої теми: овочеві заготовки на зиму.
Час ягідних бісквітів: секрети приготування випічки з ягід
Дуже хочеться легкого, барвистого і незвичного, причому у всьому. Бо цю пору чекаєш найбільше і ще взимку уявляєш, якою чудовою вона має бути. Тож зробіть її яскравою, милуйтесь нею, примножуйте і насолоджуйтеся.
Пограємося в ... кабачки — готуємо надлегкі страви
Мої чорничні дні: печемо пиріг для здійснення бажань
Їж пиріг iз грибами — тримай язик за зубами!
Варення з сонцем
Ароматне літо в кубі: заморожуємо ягідно-фруктові кубики
Ягідний сезон у розпалі. Літо — стрімке, яскраве, швидкоплинне: обдарує квітами, засипле ягодами — майже всіма і відразу, зачарує соковитими фруктами і так само швидко (принаймні, чомусь усім здається, що літо минає найшвидше) зникне, як і прийшло.
Їдці картоплі: готуємо страви з картоплі
Напевне, багатьом відома картина Ван Гога «Їдці картоплі», тому коментарі до шедевру не потрібні. Картоплю колись прославляв у своїй музиці великий Йоганн Себастьян Бах.