Склянка молока в одній цукерці
Продукцію Харківської бісквітної фабрики, добре знану на теренах колишнього СРСР (згадайте хоча б славнозвісний харківський торт), сьогодні купують не лише українці: третина її йде на експорт до Росії, Вірменії, Молдови, Литви, Ізраїлю, Канади, США, Німеччини, Чехії, Об'єднаних Арабських Еміратів і ще цілої низки країн. Український зефір і мармелад дуже люблять в Європі, Америка із задоволенням купує продукти для діабетиків (зокрема, цукерки на фруктозі) та звичайне зоологічне печиво, Канаді припали до душі вафлі й карамель. «Воно й не дивно, — стверджують працівники фабрики. — Ми використовуємо тільки натуральні високоякісні інгредієнти. Скажімо, ароматні бісквіти півроку залишаються свіжими завдяки натуральним консервантам: спирту і герметичній упаковці. А за кордоном уже давно перейшли на замінники та штучні добавки, які дешевші за ціною, але зовсім інші на смак».