Бадоєв — то любов, а Чорний — то журба

13.02.2007
Бадоєв — то любов, а Чорний — то журба

Алан Бадоєв (лiворуч) вiдповiдатиме за art, а Максим Бахматов (праворуч) — за комерцiю. Тiна спiватиме. (Фото Володимира СТАДНIКА.)

      Після розлучення з продюсером Олегом Чорним і тривалої відсутності коментарів у пресі, одна з найзатребуваніших співачок країни — Тіна Кароль — зібрала у суботу в кафе «Небо», що у «Пінчук Арт-центрі», прес-конференцію, на якій  розповіла про творчі плани та познайомила з новою командою. Вигукуючи своє нове мото «Весна прийшла», свіжа, справді весняна Тіна Кароль роздавала журналістам білі тюльпани.

      Досі ситуацію, в якій зірка та той, хто її, власне, такою зробив, уже не разом, коментував Олег Чорний. Зокрема, в інтерв’ю «Бульвару» він зазначив, що нецензурну лексику, хамство, брехню, недисциплінованість та раптово непомірні амбіції колишня команда пробачала 22-річній Кароль за талант, але всьому, мовляв, є межа... Про причини розриву з Олегом Чорним співачка говорити не стала. Зазначила лише, що «мені неприємно читати некоректні слова Олега Чорного в пресі. Тож я краще помовчу».

      Тепер новим продюсером Тіни з префіксом «арт-» став найкреативніший кліпмейкер країни Алан Бадоєв, режисер фільму Orange love та, серед інших, кліпів Кароль «Пупсик» і «Ноченька», в якому вона знялася оголеною. Тепер нові відеоряди для підопічної Бадоєв зніматиме безплатно.

      «Минулого року Тіна показала, якими семимильними кроками може рухатися. Ми не будемо цього гальмувати. Домовилися, що вона стане відвертішою, частіше спілкуватиметься з пресою, прихильниками. Вона обігріє всіх своєю енергією», — запевнив Алан Бадоєв. За словами режисера, кожен у новій команді Тіни — креативна, самодостатня особистість, яка має основне місце роботи. Наприклад, сам Бадоєв планує у найближчому майбутньому знімати новий фільм. Але всі вони об’єднають свої зусилля, «щоб допомогти Тіні зробити нову епоху в українській музиці».

      «Цей рік буде таким же стрімким, як і попередній, — запевнила сама Кароль. — Я планую займатися не тільки музикою, а й соціальними проектами. Днями повинна отримати грамоту «Почесний посол ООН iз питань молоді і гендеру». Маю в планах написати автобіографічну книгу про деякі нюанси залаштунків, момент зради, чи можливе у зірки особисте життя... Також я дуже би хотіла повернути в школи форму та стати її обличчям». Серед іншого зірка планує взяти участь у кількох телевізійних проектах, зокрема продовжуватиме вести проект «Танці з зірками». Паралельно співачка збирає матеріал для нового альбому, який анонсує на літо. Бадоєв додає: цілком iмовірно, що він стане платиновим.

      Директором Tina Karol Company став гендиректор Comedy Club Ukraine Максим «Ледокол» Бахматов, який пообіцяв допомогти втілити творчі плани в життя так, щоб вони приносили прибутки. Змінився і балет: місце «Дельс-Арт»-у, який курує Чорний, зайняли дві молоді пари. Єдиною з колишньої команди залишилася Олеся Рябініна, яка, за словами Тіни, завжди була її інвестором. Хіба ще у Тіни Кароль не змінилася поведінка. Командний тон, розповіді про себе в третій особі чути і зараз: «Це мій балет. Балет — піднялися!», «Цими питаннями у Тіни Кароль займається X, але відповідати на питання буде Y». Історія нічому не вчить?