Виросла й розщедрилася

26.01.2007
Виросла й розщедрилася

Популярна співачка не поспішає віддаватися першому-ліпшому.

      Недарма кажуть, що дарувати подарунки не менш приємно, ніж отримувати. Героїня казки Астрід Ліндгрен Пеппі Довгапанчоха, скажімо, на свій день народження завжди обов'язково вручала всім гостям цінні подарунки. Американська співачка Аліша Кіс, схоже, вирішила наслідувати приклад казкової героїні: з нагоди свого 26-річчя вчорашня іменинниця презентувала чотири іменні стипендії талановитим підліткам.

      Щоправда, з огляду на чималенькі статки зірки, 20 тисяч доларів — не надто велика сума. Однак ті щасливчики, яким поталанить отримати по п'ять тисяч на навчання, безперечно, будуть дуже вдячні відомій співачці. Тим паче, що виплачуватиметься стипендія дітям із малозабезпечених родин, які самі не в змозі здобути освіту без матеріальної підтримки. Як повідомила Аліша, юнаків та юнок, які отримають від неї стипендію, відбиратимуть серед талановитих учнів шкіл чотирьох міст США — Джексонвілля, Нового Орлеана, Атланти та Нью-Йорка, а точніше, «найзабитішого» його району — Гарлема.

      «Ми просто шукаємо непересічних школярів, які напевне хочуть продовжити освіту і вступити до коледжу, однак потребують для здійснення своєї мрії трохи грошей», — пояснила співачка.

      До речі, донедавна  Кіс і сама була схожа на школярку — вбиралася лише в тінейджерському стилі й усіляко «маскувала» свою жіночність. Однак тепер, за словами Аліші, все буде інакше: вона вирішила стати більш жіночною й елегантною. Бо, мовляв, раніше боялася спровокувати чоловіків. Судячи з натяків зірки, вона довго залишалася незайманою і навіть своєму бойфрендові-продюсеру Керрі Бразерсу вже після того, як їхні стосунки стали далеко не лише робочими, більше року не дозволяла зайти далі поцілунків. «Моє тіло занадто прекрасне, аби так просто віддавати його першому-ліпшому», — казала Кіс. Судячи з того, що більше бути звабливою вона не боїться, «перший-ліпший» пройшов перевірку на «відмінно».