«Секонд-хенд»

06.04.2006
«Секонд-хенд»

Сара Джессіка Паркер.

      Якщо ви фанат (чи фанатка) Сари Джессіки Паркер до такої міри, що готові за річ, яка належала цій голлівудській актрисі, віддати кілька тисяч «умовних одиниць», — хутко купуйте квиток на поїзд до російського Санкт-Петербурга. Це, в принципі, недалеко. Саме в колишню російську столицю привезли вбрання відомих американських акторів. Серед них — сукні, сережки і кулон Сари Джессіки, в яких вона знімалася у фільмі «Секс і місто».

      Саме Сарині речі мають перед торгами найбільший попит, що й не дивно з огляду на популярність на теренах СНД «телемила» про приватне життя чотирьох американських жіночок. Крім лотів від Паркер, у Петербурзі наприкінці місяця можна буде купити епатажні окуляри Джонні Деппа, які він носив у фільмі «Чарлі і шоколадна фабрика», оксамитові туфлі Кетрін Зета-Джонс із «12 друзів Оушена», еротичну майку Шарліз Терон тощо... Після зйомок актори носили ці речі й у повсякденному житті. Для продажу вони в кращих традиціях секонд-хенду пройшли спеціальну обробку, повідомляє газета «Жизнь». За її ж даними, речі зірок придбані на американських аукціонах, причому — фактично за безцінь. Так, сукню Сари Джессіки росіяни отримали лише за 500 доларів, а біжутерію — сережки й кулончик — за 40 із копійками. Ясна річ, що на торгах у Росії ці лоти підуть iз молотка за значно більші гроші.

      А тим часом з-за океану прийшла новина і про серіал «Секс і місто» як такий. За інформацією тижневика «Голлівуд ріпортер», американський кабельний канал HBO — той самий, який показує найбільші боксерські поєдинки, — приступає до зйомок реаліті-шоу, в основу якого покладено «Секс і місто».