Разом — до смачного життя

11.05.2005
Разом — до смачного життя

Дружній шарж Юрія Єжеля на ведучу сторінки.

      Рік тому на сторінках нашої газети з'явилася шпальта «Смачне життя». Ми не президенти і не прем'єр-міністри, аби підбивати підсумки за кожні 100 днів своєї діяльності, а от річний звіт, мабуть, варто зробити. За цей рік проведено два конкурси — «Ягода-малина» та «Родичі гарбузові», на адресу яких прийшли десятки листів від вас, шановні читачі, що стануть основою збірників кулінарних рецептів, які видрукує наш партнер і спонсор конкурсу «Книга поштою». За кращу статтю про пиво ведуча сторінки була нагороджена першою премією від «Укрпива». На шпальті було започатковано чимало рубрик, авторами статей і генераторами нових ідей яких стали апологети смачного життя. Власне, про рубрики і про саму шпальту. Все, що ми робимо, — для вас, а отже, саме вам визначати стиль і напрями тем шпальти. Тільки двосторонній діалог дозволить зробити її цікавою для широкого загалу, але для цього мені потрібна ваша допомога. Мені як ведучій шпальти цікаво, що вам сподобалось, що зацікавило, які критичні зауваження у вас виникли при прочитанні шпальти, а тому пропоную вам надіслати нам маленьку анкету, в якій би ви відповіли на запитання, які хвилюють і вас, і мене.

      * За десятибальною шкалою оцініть шпальту «Смачне життя».

      * Які з рубрик вам найбільше до вподоби?

      * Які з рубрик варто закрити взагалі?

      * Які рубрики ви б запропонували?

      * Що більше вас цікавить на шпальті — рецепти чи цікава інформація, поради, а може, поєднання і того й іншого?

      * Вам подобаються кулінарні мандрівки?

      * Які ще конкурси ви б запропонували провести на шпальті «Смачне життя»?

      * Чи варто відкрити «школу молодого бійця» для кулінарів-початківців?

      * Інші пропозиції та зауваження

      Ця анкета, повірте, дуже допомогла б мені у підготовці шпальти, та й вам було б цікавіше читати «Смачне життя», якщо будуть враховані всі ваші побажання і зауваження. Тому з нетерпінням чекатиму ваших листів iз відповідями на нашу анкету.

З повагою

Ірина КОСОНОЦЬКА.

  • Кріпчик-петрушка кучерявляться

    Ще свіжі зимові спогади про морозні вітряні дні, коли великою насолодою було зігрітися тарілкою гарячого борщику зі сметаною. Господині урізноманітнювали цю насолоду замороженим щавлем, законсервованою заправкою для борщу, заготовленими з осені чи купленими в магазині бурячками. >>

  • Поласуємо полуничкою

    Найочікуваніший «смачний» сезон — це все-таки полуничний. Думаю, мало хто не погодиться зі мною, що полуниця — це не просто ягода, це ціла історія: весна в розпалі, відпустки на носі і навіть повернення з роботи додому — особливе: обов’язково з пакетиком запашної червоної ягоди. >>

  • Від кулешу і ніг не поколишу!

    Про користь кулешів, про яку я і так, утім, знаю, цього разу наслухалася від бабусь на лавочці. А народні рецепти — перевірені часом і, як правило, доступні. Тож готуємо. >>

  • Лимонадна прохолода і насолода

    Уже майже літо, а це означає, що ми знову шукатимемо затінки, холоднi страви і прохолоджувальнi напої. Лимонади — прекрасний засіб для втамовування спраги, охолодження організму і вітамінізації, як кажуть, три в одному. Отож за роботу! >>

  • Сонце в цеберку!

    «Сонце в цеберку» — саме так назвав своє знамените варення з кульбаб Микола Канішевський, відомий нам як телепродюсер, перший віце-президент Національної телекомпанії України, ведучий телевізійних програм («Вісті тижня» та інших цікавих проектів). >>

  • Знімаю капелюха

    От так і незчулися, як перша їстівна зелень, обдарувавши нас весняними вітамінами, відбуяла, і на зміну їй для багатьох несподівано приходять... грибочки. Це і ви помітите, коли зайдете в лісопосадку чи хвойний ліс подихати цілющою хвоєю, а додому повернетеся з торбинкою тугеньких маслючків. >>