Герої і перевертні: на фронті з'явились нові тривожні симптоми

05.04.2023
Герої і перевертні: на фронті з'явились нові тривожні симптоми

Вся Україна — Бахмут.

Повномасштабна війна не припиняє своєї руйнівної ходи.


Нові тривожні тенденції наразі вбачаються на фронті. Наші захисники, котрі воюють з лютого 2022 року, обурюються, що в останні два-три місяці в українській армії відбуваються не дуже хороші процеси: офіцерський «совок» повертається в армію, і, схоже, не для покращення ситуації.


Українські бійці з передової розповідають, що масово повертаються «совкові» офіцери, котрі дивно поводяться на фронті, й ця їхня поведінка «підкріпилась» законом про посилення відповідальності військових за невиконання наказів. Але якої якості можуть бути накази від «совкових» командирів?

 

Від тієї швалі, якої не було на початку війни, а тепер вона збільшує наші втрати на фронті? Питання риторичні. Такі горе-командири почали з’являтись довкола Бахмута, біля Кремінної, під Вугледаром, у Запорізькій області, на Херсонщині.


Незрозуміло, яким чином вони потрапляють у бойові підрозділи. І це біда для наших Збройних сил. Якщо цей «совок» захопить керівництво нашої армії, то невідомо, чи зможемо ми отримувати якісне західне озброєння.

 

Через збільшення кількості «совкових» командирів в українській армії, яка ж і воює з «совком», дехто з бійців подумує звільнятись і виїжджати за кордон. Це дуже небезпечно й може призвести до трагічних наслідків.


Ситуація носить політичний характер і вкладається у декілька руйнівних для України течій. Наразі зупинимось на двох пазлах цієї конструкції: живучості корупції та ідеології творення на території України так званого Нового Єрусалима.

Як об стіну горохом

Міжнародна спільнота та пересічні громадяни цивілізованих країн, котрим не байдужа доля нашої держави й наша, час від часу звертаються до мешканців України відповідальніше, без рожевих окулярів ставитись до майбутнього своєї країни.

 

Скажімо, в коментарі під одним із попередніх матеріалів «УМ» український американець зі штату Флорида Арнольд Дворкін висловив узагальнену думку американців.


«Дивно, скільки людей в Україні не хочуть зрозуміти, хто купив президентське крісло для z та решти цих клоунів. Але водночас є заковика. Якщо Зеленський не позбудеться корупції, хоч би як неприємно це для нього звучало, найкраще, що ми зробимо, — це дамо українцям достатньо зброї, щоб контролювати московію. Не буде жодних стартапів, жодної перебудови економіки країни для того, щоб вона стала провідною економічною силою Європи.


Проблема з позбавленням влади корумпованих політиків і так званих бізнесменів — хоч і замкнене коло, але вона очевидна. І це коло має замкнутися разом із Коломойським і багатьма іншими олігархами. Дивно, але за майже пів століття не було жодного ліберального лідера країни, якому б прямо в очі казали: зупинися! А він робив вигляд, що все «ок».


Українці вважали президента Порошенка шахраєм, однак отримали справжнього. І це в найбільшій країні Європи. Я постійно чую і читаю, що українські «експерти» не можуть зрозуміти, чому НАТО просто не дає достатньо зброї одразу? Люди, пора прокидатися! Ні, нового «Майдану» не повинно бути. Вам належить виграти велику війну. А щоб вплинути на владу, є багато інших способів», — написав Арнольд Дворкін.


Отже, ще раз. Чотири роки тому українці повірили зеленим пройдисвітам і в результаті цього втратили на війні тисячі життів співвітчизників.

 

Через підступні маніпуляції над свідомістю українців 13 мільйонів наших співвітчизників повірили, що для того, щоб перемогти у війні, треба просто припинити стріляти, провести розведення військ, зупинити ракетні програми й головне — прибрати лінію розмежування у своїй голові. Їх переконали, що війна з кривавою росією триває лише тому, що вона вигідна певним проукраїнським політикам.

 

Головний продюсер цього саундтрека — Коломойський — обіцяв, що росія з якогось переляку дасть нам чи 100, чи 200 мільярдів доларів, що ми забудемо кров і, як обіцяв сам Зеленський, зустрінемось із росіянами десь посередині.

 

Виборці зеленого популіста чомусь не думали, що половина населення країни може опинитися на території, підконтрольній цьому варварському російському окупаційному режиму.

 

Вони вперто відмовлялись визнавати, що саме це й потрібно путінському режиму: зустрітись посередині й відібрати в України омріяні путіним дев’ять областей так званої новоросії.

 

І це так зухвало продемонстрував на камеру один із покійних віп-агітаторів Зеленського — Жириновський: «Головне, щоб ніякого Порошенка!.. І Зеленський уже намалював карту України, яка задовольняє москву. Але потрібно віддати південний схід росії».


Проєкт кремля — «Новий Єрусалим»


Водночас у цю небезпеку вплітається нечувано нахабна ідея про велике переселення євреїв у південну частину України і заснування там так званого «Нового», чи «Небесного», Єрусалима.

 

Який, за версією одного з ідеологів та виконавчого директора проєкту «Небесний Єрусалим» Гаррі (Ігоря) Беркута (до 2012 року — Гекко), має складатися на 49% з українців і на 49% з євреїв. Сюди, на його думку, мають переселитись 6 млн євреїв з Ізраїлю і понад 12 млн зі США, росії, Євросоюзу.


Місто Дніпро вважається чи не найбільшим єврейським культурним центром на Землі, тому йому відводиться роль ділової столиці «Нового Єрусалима», а культурною столицею має стати Одеса.


Цікаво, що захищати мешканців цього нового Ізраїлю від імовірних нападів кацапні повинна армія лише з українців. Причому з територій східних і північно-центральних областей. Мешканцям заходу України відводиться роль заробітчан за кордоном.

 

Тобто місія українців полягатиме в захисті євреїв і їхньої держави «Небесний Єрусалим» від агресії. Основна маса населення України не матиме ні паспортів, ні громадянства цієї нової держави.


«Будь-яка спроба Володимира Зеленського наводити єврейський порядок зіштовхується з сильною протидією бандерівських хохлів. Але Зеленський будуватиме саме єврейський порядок, він не може будувати бандерівський порядок. А українського порядку не існує. Бо в українських українців немає проєктності. Вона є у бандерівців і у євреїв. Бандерівський порядок буде зруйновано і зметено, натомість з’явиться єврейський порядок», — так зневажливо Гекко оцінює патріотичних українців, тобто нас із вами.


Але він не «доганяє», що бандерівський порядок — це і є український проєкт і порядок.


З огляду на чимало деталей, котрі є у відкритому доступі в ютубі, цей план мало схожий на фейк чи конспірологію. Ідеологи створення цього раю для обраних євреїв уже про все заздалегіль подбали, давно узгодили це з москвою. Навіть назвали керівників української армії, котрі є «прокремлівськими».

 

Хоча, можливо, Гаррі Беркут оббрехав високопоставлених армійських чиновників України, сказавши, що в них з дитинства ненависть до бандерівців.

 

Отже, Гаррі Гекко до так званих «кремлівців» відносить Руслана Хомчака — начальника Генерального штабу ВСУ; Олександра Сирського — командувача Силами спецоперацій; В’ячеслава Курилюка, на котрого сьогодні зав’язані всі вузли операцій і дії Збройних сил України.


«Я радий, що поступово командування ЗСУ перехоплено «кремлівцями» у бандерівців», — каже Гекко.


Тож, вочевидь, усе, що відбувається зараз на фронті, не просто так. І не просто так нам впарюється ідея, що стояти зараз на виснаження у Бахмуті — це набагато краще, ніж відійти і зберегти життя найкращих, найумотивованіших воїнів, а потім з новою зброєю та силами вдарити по орках.


Отже, ідея створення «Нового Єрусалима» побутує давно. Подейкують, що один з її ідеологів свого часу навіть отримав якусь там відзнаку з рук колишнього прем’єр-міністра Гройсмана. А нещодавно до кремлівського плану долучилися ще й українські євреї на чолі з Коломойським та інші впізнавані особи.


Сам же виконавчий директор створення в Україні раю для обраних євреїв Ігор Беркут — відомий політичний провокатор, просовував різні ворожі для України тези. В інтернеті є відео, де він на пресконференції «втюхує», що населення України треба скоротити до 5 мільйонів, знизити або прибрати соціальні виплати й продати Україну Польщі.

 

Водночас у 2014 році версію про передачу західних областей України Польщі озвучував і Жириновський.


Сам Гекко називає себе колишнім шпигуном, але, як правило, колишніх не буває.

Замутнені скельця калейдоскопа

Ми не схильні вважати Зеленського та його оточення агентами рашистів. Бо для кремля вони — корисні ідіоти, позаяк завжди мріяли бути кацапнею. Жити, як кацапня, багатіти, як кацапня, щоб їх любили й поважали, а головне — поважала кацапня. Вони не спец­агенти, вони лохи, бо зливали Україну із задоволенням і добровільно. Вірили в те, що їм обіцяли, що вони стануть миротворцями, лідерами миру й братання народів, які «посварила незаконна бандерівська влада Порошенка».


Через цю рабську любов до всього руснявого їх і використовують усі, хто як хоче. Ну а своїм одновірцям — сам їхній бог велів.


А сліди ведуть до Оману. Нашим керівникам там впарювали мир і натякнули через ППО Ірану, що буде, якщо не вдасться зійтись посередині, тобто віддати Крим і впровадити всі пункти формули.

 

Їм втирали й продавали ідею, за якою Україна і росія — знову браття, наслідками панування якої є процвітання олігархічної системи, ніякої Європи та її цінностей. Пуйло зміг надурити всіх: і наших КВНників, і Меркель, і Макрона. Усім він зумів пропхати брехливу картинку майбутнього без війни, де немає більше бандерівців і «нацистів».


Коли почалось повномасштабне вторгнення, усі, хто вірив пуйлу, випали в осад. Але головними офігілими були «зачмошені» КВНнники, котрих кинули так, як Мавроді не кидав своїх вкладників. Вони фактично допомогли рашистському диктатору підготуватись до наступу, окупувати частину України й послабити армію нашої держави.


І сьогодні чинна влада всі сили кинула на те, щоб створити систему, яка не змогла б дозволити ставити запитання ідіотам, котрі допомогли пуйлу, водночас — далі мити мізки народу й продовжувати годувати ненавистю до провідних патріотів, щоб він (народ) не питав, чому їхній месія допоміг кацапам.


Кремль використав у владі кого і як хотів і продовжує використовувати далі.


Однак помиляються усі вороги України, не враховують усі ці довбані ідеологи, що зараз уся Україна — бандерівці й Бандерштат. Щоб урятувати країну, нам треба перевернути все! Тож тримаймо стрій!