KYIV RYSING: вийшло унікальне англомовне видання про Україну

19.10.2022
KYIV RYSING: вийшло унікальне англомовне видання про Україну

14 жовтня 2022 року відбулася презентація унікального друкованого видання KYIV RYSING за авторства однієї з найбільших консалтингових компаній України, що спеціалізується на наданні послуг у сфері управлінського консалтингу, — ТОВ «Київ Стретеджи Консалтинг».


Упродовж останніх кількох місяців команда консультантів, що складається зі 130 професіоналів у сфері управлінського консалтингу, при залученні 60 українських і міжнародних фахових експертів  розробили вражаючу збірку відомостей про Україну, її громадян та спільних надій на майбутнє.


KYIV RYSING — всеохоплююче та вичерпне видання про Україну — результат незалежного некомерційного дослідницького проєкту ТОВ «Київ Стретеджи Консалтинг». Величезну кількість обробленої інформації з тематики було викладено на 425 сторінках видання, метою якого є намагання авторів показати реальну Україну в розрізі її історичного минулого, викликів сьогодення та перспектив на майбутнє, торкаючись військової, соціальної, екологічної та економічної складових сталого розвитку держави.


KYIV RYSING — колективне звернення українців, чия непохитна відданість Батьківщині та її добробуту є віддзеркаленням непереборної волі та потужної енергії українського народу.


KYIV RYSING — це блискуче та своєчасне поєднання цінної інформації з багатьох надійних джерел і водночас практичне керівництво на шляху національного відновлення.


KYIV RYSING — невичерпне джерело натхнення та інформації, яке є нагадуванням світовій спільноті, що все те, що має негативний вплив на Україну, симетрично впливає на добробут та безпеку демократичного світу в цілому.

Інф. «УМ»