У Румунії ведмедиця привела ведмежат обідати до туристів: залишки їжі забрала з собою

12.08.2020
Тоді як людина все більше відвойовує у тварин їхній ареал проживання, представникам фауни не залишається нічого іншого, як і собі йти у наступ.
 
Так, нещодавно інтернет підкорило відео, на якому сім’я клишоногих вирішила розділити трапезу з людьми.
 
Туристи, які подорожували на авто Румунією, вирішили зупинитися край дороги, неподалік від автостоянки, щоб влаштувати пікнік на узбіччі.
 
Тільки-но вони розмістилися і розклали їжу, як до них із лісу вийшла ведмедиця з трьома ведмежатками і рушила до відпочивальників.
 
Звичайно, ті злякалися і заховалися в авто, тоді як сім’я клишоногих залюбки почала поїдати їхню трапезу. Туристам, у свою чергу, не залишилося нічого іншого, як фільмувати все це і радісно-схвильовано коментувати, адже не щодня можна побачити таку картинку.
 
Мабуть, ведмедям не дуже ситно живеться в лісі, неподалік від цивілізації, оскільки навіть ще одне авто, що під’їхало до місця трапези, сигнали і вигуки людей не відлякали тварин і не змусили тікати їх — вони й далі смакували стравами, кумедно дістаючи їжу з пакетів.
 
Коли ж приїжджі спробували наїхати на ведмежу сім’ю, вийшли з машини й почали кричати на них, малята злякалися і втекли до лісу, а ведмедиця стала на задні лапи, грізно ревучи й відлякуючи незнайомців від своїх діток.
 
Зрештою, при­їжджі злякалися й сіли в авто, а ведмедиця прихопила торбу з харчами й пішла назад, у ліс, показуючи всім своїм виглядом, «хто у домі господар». Зрештою, все закінчилося хепі-ендом, ніхто ні з людей, ні з тварин не постраждав.