720 учасників, 45 країн: українка Софія Єгорова вийшла у фінал вокального конкурсу World Vision-2020

10.06.2020
720 учасників, 45 країн: українка Софія Єгорова вийшла у фінал вокального конкурсу World Vision-2020

Софія Єгорова. (Фото зі сторінки співачки у «Фейсбуці».)

Коли конкурси та фестивалі скасували або перенесли через пандемію коронавірусу, а усі активності перейшли в онлайн-формат, талановита співачка Софія Єгорова бере участь у першому дистанційному міжнародному вокальному конкурсі World Vision-2020.
 
 
Софія пройшла онлайн-відбір на конкурс, у півфіналі отримала високі оцінки від міжнародного журі та вийшла у фінал, повідомляє Master Management.
 
 
Тепер співачка представляє Україну у конкурсі нового формату. Конкуренція була велика — за вихід у фінал змагались понад 720 учасників із 45 країн світу.
 
Яскрава Софія Єгорова була учасницею вже понад 200 (!) вокальних конкурсів та фестивалів. Представляючи Україну, Софія отримала десятки нагород на різних міжнародних та всеукраїнських конкурсах. Серед них Young Cannes Stars у Канні, конкурс Dolphin у Грузії, Baltic Stage у Юрмалі, Le ciel de Paris у Франції, Buongiorno, Sanremo! в Італії та багатьох інших.
 
«На весну в мене було заплановано багато вокальних конкурсів, які, зі зрозумілих усім причин, перенесли на невизначений термін, — розповідає Софія Єгорова. Але частина з них перейшла в онлайн-режим. Артист подає заявку, надсилає відео з піснею, виконаною наживо, а судді вже голосують. Конкурс World Vision-2020, у якому я зараз беру участь, — мій перший досвід онлайн. Уже відомі перші результати — я пройшла до фіналу і тепер знову представляю Україну на міжнародному вокальному конкурсі! Але тепер уже дистанційному! Дуже скучила за живим спілкуванням, репетиціями, конкурсами та виступами. Сподіваюся, що вже скоро побачусь зі своїми слухачами». 
 
У конкурсі World Vision-2020 Софія бере участь із піснею Time Bomb («Часова бомба»), яка вже принесла співачці декілька нагород на різних міжнародних фестивалях. На одному з нещодавніх конкурсів Riga Symphony (Латвія), де Софія виступала від України, дівчина отримала одразу три нагороди: «золото» і два «срібла».
 
А на гала-концерті, куди її запросили як спеціального гостя, українка отримала ще одну спеціальну нагороду — Composer’s Award Riga Symphony — саме за цю пісню.
 
Нагадаємо, що цієї весни Софія Єгорова презентувала новий сонячний сингл «Ми є любов». Пісня з такою назвою — це хвиля позитиву, любові й романтичного настрою, яких нам так зараз не вистачає.