Стояння на цвяхах та пірнання з фото: росіяни відсвяткували День перемоги рекордами з абсурдності

13.05.2020
У цілому світі день завершення найкривавішої війни людство відзначало вшануванням пам’яті всіх полеглих і подякою за мирне небо впродовж цих 75 років.
 
Проте є країна, яка понесла найбільші людські втрати у цій бійні, проте святкує це як найбільше досягнення в житті своєї держави.
 
Поряд із різними проявами «побєдобєсія» росіяни ставлять ще й дивні рекорди з абсурдності.
 
Так, до Дня перемоги 11-річна жителька Єкатеринбурга простояла одну годину й 17 хвилин... на цвяхах, присвятивши цей безглуздий рекорд цьому пам’ятному дню. 
 
Ще безглуздішу акцію провели до дня завершення Другої світової війни в місті Орел. Там два водолази у повному спорядженні та з портретами загиблих у цій війні (заламінованими, щоб не пошкодила вода) вийшли з річки Ока на берег, де їх уже очікували волонтери з квітами, георгіївськими стрічками та масками на обличчі (все ж таки карантин!), а також знімальна група.
 
Що цікаво, ні «іхтіандри», ні волонтери не знали, що ж робити далі і як завершити цю абсурдну процесію.
 
Та подія, яка відбулася в Ростовській області, якнайкраще ілюструє слова класика російської літератури «умом Россию не понять...».
 
У Кам’янському районі співробітники міністерства з надзвичайних подій Росії до 75-річчя закінчення ІІ світової встановили прапор перемоги... на дно водойми. Тобто нижче опуститися у своєму «побєдобєсії» вже не можна. Хоча Єжи Лєц запевняв, що з-під дна ще можуть постукати...