До спорожнілого під час карантину британського міста зійшлися понад 120 кіз

07.04.2020
У той час, як жителі мегаполісів жартома шукають песиків, щоб була можливість вийти на прогулянку разом із тваринкою, і навіть готові брати їх в оренду, мешканці одного невеличкого британського містечка (а саме Лландідно, що в Уельсі) трохи стурбовані.
 
І от у чому справа: з навколишніх пасовищ зійшлося до цього населеного пункту понад 120 кіз (і, відповідно, цапів) кашмірської породи.
 
Оскільки жителям заборонено без потреби виходити з домівок у зв’язку з карантином, то спорожнілі вулиці не викликають побоювань з боку тварин, тож вони спокійнісінько прогулюються безлюдними парками й скверами, безперешкодно ласуючи квіточками на клумбах та молоденькими соковитими листочками на кущиках.
 
З другого боку, замкнені у своїх помешканнях жителі Лландідно мають безкоштовну програму «У світі тварин» у себе за вікном, тож можуть досхочу спостерігати за розкішними парнокопитними, адже ця порода кіз вирізняється чудовою довгою шовковистою шерстю.
 
Соцмережі вже заполонили фото- і відеозвіти мешканців Лландідно, на яких тварини привільно почуваються в безлюдному місті.