У США пес загубився і прийшов до поліцейського відділку

18.03.2020
Те, що в поліцейських відділках висять портрети з написами «Їх розшукує поліція» — не дивина.
 
Інша справа, коли розшукуваний сам приходить до відділку, а коли це пес — то й зовсім дивовижа. Днями до поліції міста Одеса (але не українського, а в штаті Техас, США) прийшов пес.
 
Тварина всім своїм виглядом давала зрозуміти, що завітала туди не просто знічев’я, а у справі.
 
Проте собаки на те й собаки — все розуміють, а от сказати нічого не можуть. Правоохоронцям видалося дивним, як поводився пес, ніби показуючи всім своїм виглядом, що загубився.
 
Поліцейські обстежили його повідок, шукаючи брелок із адресою господарів, проте марно. Хотіли звернутися до колег, котрі б зчитали чип, який, можливо, був вживлений чотирилапому, але той, не дочекавшись допомоги, пішов собі геть.
 
Розгублені поліцейські вирішили все ж таки розмістити фото (ну як не зазнімкувати тварину, яка стоїть перед віконцем приймальні!) на своїй сторінці в соціальній мережі і пояснили, що пес прийшов по допомогу, тож, може, хтось упізнає згубу.
 
За кілька днів відгукнувся господар тварини, повідомивши, що його улюбленець знайшовся, і попрохав ви­бачення за турбування. Тож будьте уважні до своїх домашніх чотирилапих друзів і не економте на повідках із вказаною хатньою адресою.