У російській Самарі комунальники привітали містян із новим 2015 роком

17.12.2019
Якби подібне сталося після 10-денного святкування, було б зрозуміло — комунальники втомлені важкими застіллями, втратили пильність тощо, але...
 
Словом, у місті Самара, що в Росії, комунальні служби, як годиться, поставили новорічну ялинку, прикрасили її, а довкола обгородили її розмальованими щитами, на яких було написано... «З Новим 2015 роком».
 
Заради справедливості, варто зазначити, що поряд був щит із написом «З Новим 2020 роком», проте це не відміняє курйозності ситуації.
 
Мабуть, санкції своїми зловорожими щупальцями добралися не лише до Воронежа, який постійно «бомблять» свої ж, а й до поволзької Самари, про що й повідомила місцева жителька на своїй сторінці в соцмережі. 
 
До слова про Воронеж: нещодавно місцева жителька зазняла на телефон, як увечері троє пенсіонерів знімали іграшки та інші прикраси з новорічної ялинки у центрі міста та складали все це добро в торбинки.
 
Їх навіть не знітило те, що їх знімають та що відео можуть викласти в інтернет (що згодом і зробила «операторка» цієї зйомки) і їх побачать та впізнають сусіди чи родичі. 
 
Один із російських інтернет-ресурсів повідомив, що крадіжки новорічних прикрас у їхній вітчизні набувають усе більшого розмаху. Так, у Владивостоці постійно знімають зі святкового дерева гірлянди, кульки, іграшки, причому в усіх районах міста, а не лише в «неблагополучних».