Тепер ми знаємо, що метою були унітази: Олександр Невзоров висміяв Кремль за «розкурочені» українські кораблі

27.11.2019
Повернення українських кораблів, захоплених росіянами у Керченській протоці ще минулого року, викликало не хвилю схвалення у світової спільноти, на що розраховувала російська сторона, а гомеричний регіт.
 
Так, зокрема, відомий російський журналіст Олександр Невзоров, у притаманній йому іронічно-саркастичній формі, прокоментував цю подію: «Повна світова велич». Зауваження стосувалося того факту, що росіяни повністю «розкурочили» катери, знявши й виламавши не лише техніку, а й розетки, лампочки і навіть унітази.
 
«Ми тепер iз вами знаємо, для чого було здійснено цей дикий демарш у Керченській протоці. Ми знаємо, що метою були... унітази», — далі «стібався» над російською вояччиною представник масмедіа. Далі він зазначив, що сантехніку зняли, а от її вміст залишили, і що так загидити військові кораблі могли тільки його співвітчизники.
 
«Росії ще тільки належить пройти довгий шлях банальної цивілізації, на який вона навіть ще не стала», — зазначив журналіст.
 
Подібну оцінку події дав і знаний у широких колах художник-карикатурист із «Дойче велле» Сергій Йолкін. Він зобразив главу Російської Федерації на «борту» унітаза з розпростертими руками, як у відомому фільмі «Титанік». «Величнішої» пози годі й вигадати...