Хлопчик з Кропивницького зібрав у соцмережі мільйон лайків, щоб мама дозволила йому собаку

29.10.2019
Хто з нас у дитинстві не мріяв про чотирилапого друга? І неважливо, чи це мав бути песик, чи котик, головне — щоб у тебе був друг. І майже завжди на заваді нашим мріям ставали обставини: то місця у квартирі замало, то в когось із домашніх алергія, то ще якісь причини. Та якщо дуже хочеш, то досягнеш своєї мети. 
 
Маленький житель Кропивницького — Кирило Пацеля — ну дуже мріяв про кудлатого друга. Його наполягання так набридли мамі, що вона сказала: збереш мільйон (!) лайків у соцмережі — буде тоді щенятко.
 
Та матуся, мабуть, недооцінила палке бажання свого синочка. Озброївшись новітніми технологіями, Кирило «запостив» своє фото з плакатом, на якому англійською мовою різнокольоровими фломастерами хлопчина написав таке звернення: «Моя мама сказала, якщо я зберу мільйон лайків, то отримаю цуценя».
 
І що б ви гадали, лишень за тиждень на заклик хлопчини відгукнулося мільйон небайдужих, тож довелося матусі виконувати обіцянку. На радощах новоспечений господар золотистого ретривера написав звернення-подяку: «Ура! Я зібрав мільйон! Тепер у мене собака! Мені допоміг увесь світ!»
 
Та тепер у хлопчини нова турбота — як назвати свого чотирилапого друга.
 
«Знайомтесь, це моя мрія, моя дівчинка. Допоможіть обрати їй ім’я, — знову звернувся Кирило до небайдужих людей і чесно зізнався: — Цей пост я писав із допомогою мами». А ще додав: «Мрії збуваються!»