У центрі Дніпра на набережній раптом почали маосово з'являтись змії

26.04.2019
У центрі Дніпра на набережній раптом почали маосово з'являтись змії

На Січеславській набережній у Центральному районі міста Дніпро рятувальники вже не вперше у квітні вимушені ловити і вивозити в безпечніші місця змій. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.
 
Рятувальників персонал місцевого ресторану викликав повідомленням, що на набережній, просто на відкритій території поблизу водойми, клубочиться чималенька компанія нівроку таких за розмірами пістрявих зміючок.
 
«Ретельно обстеживши прилеглу територію ресторану, за допомогою спеціального інструмента для відлову змій, фахівці ДСНС виловили 11 одиниць плазунів», — ідеться в повідомленні.
 
Рятувальники всіх упійманих серед прибережного каміння змій вивезли за межі міста. З громадянами провели роз’яснювальну роботу щодо застережень i заходів безпеки у випадку виявлення плазунів.
 
Цікаво, що змії вже не вперше лякають перехожих на міських підходах до Славутича. Так, 12 квітня поблизу ресторану, що розташований на Січеславській набережній, персонал закладу теж виявив скупчення змій — 18 оди­ниць.
 
До рятувальних (як щодо змій, так і щодо людей) робіт на місці події тоді теж залучали чотирьох спеціально навчених чоловік особового складу та одну одиницю техніки з Головного управління ДСНС України на Дніпропетровщині.