Новий господар побудував для безпритульного пса будуар

23.04.2019
Багато хто з нас має домашніх улюбленців, заради яких готовий майже в прямому сенсі й у вогонь, й у воду — і встати ні світ ні зоря, щоб вигуляти свого чотирилапого друга у сніг чи в дощ, чи в спеку, і змиритися з погризеним взуттям, і попервах терпіти калюжі в помешканні, доки твій хвостатий друг привчиться до порядку.
 
На такі «подвиги» готовий був і Шон Фаррел, який узяв собі з притулку для бездомних тварин песика.
 
Та що б він не робив, це не викликало симпатії до нього з боку нового друга. Тоді Шон вирішив, що песик не почувається затишно в його помешканні, тож йому потрібен свій інтимний простір.
 
Пан Фаррел подумав і зробив для свого улюбленця (бо встиг за короткий час прив’язатися до песика)... хатинку в своєму домі.
 
 
До того Шон ніколи нічого не майстрував, але любов долає всі перепони. Процес побудови будиночка для Бастера (так звати песика) господар зазнімкував поетапно на фото.
 
І вийшло у нього, слід сказати, дуже вдало: хатинка має красиве віконце, всередині є освітлення, вентиляція, навіть квіти на поличці та фотографії.
 
Що вже казати про розкішне м’якеньке ложе! Прикрашає вхід до собачого помешкання напис: «Будуар Бастера», а під віконцем Шон написав слова колискової, яку іноді співає своєму другові (!). 
 
І песик тепер із задоволенням розкошує у своєму новому пристанищі та навіть приязніше ставиться до свого господаря, адже любов і турбота не минають безслідно в серцях тих, на кого вони спрямовані.