На два «кусь-кусь»: рецепт дрібних пиріжків нашвидкуруч
«У таку погоду дуже смакує щось тепленьке, смачненьке з духовки, — каже Ірина Янишин iз Дрогобича, знайома нам викладач музики і «за сумісництвом» — порадниця у світі смаколиків.
«У таку погоду дуже смакує щось тепленьке, смачненьке з духовки, — каже Ірина Янишин iз Дрогобича, знайома нам викладач музики і «за сумісництвом» — порадниця у світі смаколиків.
Усім відомо, що штолен — традиційний німецький різдвяний кекс iз великою кількістю цукатів та сухофруктів. Печуть його за 3-4 тижні до свята.
Різдвяно-новорічні свята невпинно наближаються, і в кулінарних спільнотах господині все жвавіше обговорюють святкове меню, діляться рецептами, запитують порад і у відповідь цілими оберемками роздають власні рекомендації.