Від Ляшка на довибори йде молодь і фронтовики

07.06.2016
Від Ляшка на довибори йде молодь і фронтовики

Олег Ляшко з кандидатами в депутати вiд Радикальної партiї.

На позачерговому відкритому з’їзді Радикальна партія Олега Ляшка висунула 7 своїх кандидатів на довибори 17 липня. 
 
Ними стали: округ №23, Волинська область — Сергій Була (депутат Луць­кої міськради від Радикальної партії), №27, Дніпропетровська область — Сергій Пасхалов (директор видавничого дому «Вертикаль»), №85, Івано-Франківськ — Анжела Яровата,  №114, Луганська область — Костянтин Ільченко (заступник начальника штабу 34-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї мотопіхотної бригади Збройних сил України), №151, Полтавська область — Руслан Ляшко (депутат Полтавської облради від РПЛ), №183, Херсонська область — Віталій Плугатарьов (депутат Білозерської райради від РПЛ), №206, Чернігівська область — Дмитро Блауш (депутат Чернігівської обласної ради від РПЛ).
 
«Пишаюсь своєю командою: від нас на довибори до Верховної Ради йдуть фронтовики, прості трудяги і талановита молодь. Шлях, який вони обрали, нелегкий, але за ними наша сильна команда і весь український народ. Переконаний, наша фракція у парламенті поповниться потужними борцями проти олігархічної банди», — заявив Олег Ляшко. Водночас політик не виключає, що вибори будуть дуже брудними.
 
«Влада намагатиметься їх фальсифікувати, протягнути до парламенту своїх кандидатів усіма правдами і неправдами, оскільки коаліції в парламенті немає. Натомість ми бачимо змову між провладними партіями та «регіоналами» і олігархічними групами, що засвідчило голосування за зміни до Конституції. Ми не підтримали ці зміни, бо переконані — це генеральна репетиція перед голосуванням за здачу Донбасу та вибори на окупованих територіях, чого домагається Москва», — наголосив Ляшко.
 
Також лідер Радикальної партії висловив обурення, що Президент Порошенко блокує всі соціально важливі законопроекти, а також законопроекти, спрямовані на підтримку цілих галузей економіки. Натомість законопроекти, які дозволяють йому узурпувати владу — ухвалюються та підписуються в лічені години.
 
«Ми ініціювали і прийняли закон, який дозволить жінкам виходити на пенсію у 55 років. Але Президент його заветував, так само, як і закон про дозвіл приватизувати гуртожитки людям, які все життя в них прожили, закон про зниження мита на авто та закон про мито на металобрухт, який спрямований на захист металургії та збереження тисяч робочих місць. То я питаю, що у нас за Президент? Кого він захищає, якщо всі закони, спрямовані на підтримку людей, виробників, цілих галузей економіки, він ветує, а ті закони, які захищають олігархів і допомагають йому узурпувати владу, — приймають за дві години і негайно підписують?» — запитав головний радикал. 
 
Ляшко висловив переконання, що на наступних виборах Радикальна партія отримає більшість і зможе ефективнiше відстоювати інтереси українців. «Поки що, на жаль, нас у парламенті ще не 226. Але я переконаний, скоро це виправимо. Ми будемо партією, яка переможе на парламентських і президентських виборах», — впевнено заявив Ляшко.